Izkušnja usposabljanja

Nepozabna doživetja na dveh kolesih.

Iščete nepozabno motoristično doživetje? "Uradni partnerji družbe BMW Motorrad" z izbranimi partnerji omogočajo ture in nezavezujoče testne vožnje po najboljših motorističnih poteh na svetu. Ali pa želite pridobiti več samozavesti na motornem kolesu – pri vožnji po terenu, na cesti ali dirkališču? Naši partnerji imajo na voljo programe usposabljanja in motorna kolesa, ki ustrezajo vsaki ravni sposobnosti, od začetniške do profesionalne. Mi poskrbimo za vse, da se lahko vi osredotočite na usposabljanje, uživanje v vožnji in nepozabno doživetje.

PROGRAMI USPOSABLJANJA

Postanite vse boljši z najboljšimi.

Učite se od izkušenih partnerjev za usposabljanje s certificiranimi inštruktorji družbe BMW Motorrad – za cestne in terenske vožnje. Kot pri naših motornih kolesih smo tudi tu pozorni na najvišjo kakovost.  

+ Izvedi več

Usposabljanje za terensko vožnjo

Usposabljanje za terensko vožnjo

Morda vas mika steza, ki zavije stran od glavne ceste – ali pa se pripravljate na daljšo turo. Ali se brez pomisleka poženete v pustolovščine, ne glede na strme klance in prah? Potem ste prišli na pravo mesto.  

+ Izvedi več

Varnostno usposabljanje

Varnostno usposabljanje

Uživanje v vožnji se začne pri varnosti. Bodite varni in samozavestni v prometu, tudi v nevarnih situacijah: s praktičnimi vajami boste postali spreten voznik. 

+ Izvedi več

Usposabljanje za dirke

Usposabljanje za dirke

Želite začrtati nove meje in izživeti svojo strast do motošportov? Inštruktorji vam bodo pokazali, kako lahko odpeljete svoj najboljši krog na dirkalni stezi.

+ Izvedi več

Uradni partnerji družbe BMW Motorrad

Učite se od najboljših. Z najnovejšimi modeli.

Pri uradnih partnerjih družbe BMW Motorrad ste v dobrih rokah. Vsi partnerji iz območja usposabljanja imajo certificiranega inštruktorja, ki je opravil tečaj usposabljanja na akademiji International Instructor Academy (IIA) družbe BMW Motorrad.

Tudi turistični vodiči naših partnerjev iz potovalnega sektorja so certificirani; opravili so tečaj usposabljanja na akademiji International Tourguide Academy (ITA).

+ Izvedi več

Potovanja in testne vožnje

Z našimi partnerji lahko doživite svojo motoristično pustolovščino kjer koli po svetu. Z lastnim ali najetim motornim kolesom ali kot član profesionalno organizirane ture obiščite najlepše kotičke sveta.  

+ Izvedi več

Potovanja.

Potovanja.

Sanjate o turi po dveh kolesih. Na eni izmed najlepših poti na svetu. Izbrani partnerji z motornimi kolesi BMW omogočajo najboljša avanturistična potovanja in užitkarske ture po vsem svetu. Vključno z nepozabnimi doživetji, najnovejšimi motornimi kolesi BMW in vrhunskimi storitvami.

+ Izvedi več

Testna vožnja.

Testna vožnja.

Najnovejši modeli družbe BMW Motorrad so pripravljeni za pot po privlačnih poteh v Alpah in vas čakajo v testnih centrih naših partnerjev. 

+ Izvedi več

Več zgodb, ki vas utegnejo zanimati.

spinner