#PluggedToLife

Družina skuterjev

Naši skuterji vam bodo omogočili, da spontano, prilagodljivo in na novo doživite velemesto. To omogočajo okretni pogoni, jasno določene proporcije in praktične možnosti za shranejvanje. Zanesljiva tehnologija BMW Motorrad vam nudi udobje in varnost. In povezljivost BMW Motorrad Connectivity ter aplikacija BMW Motorrad Connected vas brezžično povežeta z metropolo.

+ Izvedi več

Naši modeli Urban Mobility

CE 02

Električni skuter? eMoped? eParkourer! S CE 02 se lahko po mestu premikate hitro, okretno in ustvarjalno.

CE 04

Stilska revolucija: nabita z energijo, učinkovita, električna in sodobna oblika: BMW CE 04 se s svojimi inteligentnimi rešitvami povezljivosti brezžično integrira v vaš vsakdan in tako ne začne novo obdobje samo s svojo obliko.

C 400 X

Raziščite mesto ovinek za ovinkom: spontano, dobrega videza, dinamično in brez ozkih grl: tako je premikanje po mestu zelo zabavno.

C 400 GT

Po mestu in povsod drugod. Suveren pogon, udobje med vožnjo in zaščita pred vetrom in vremenska zaščita: pri tem lahko vožnja traja dalj časa. Za komunikacijo in najboljše povezave pri tem skrbi BMW Motorrad Connectivity.

Mesta, polna možnosti

Skuter BMW Motorrad Concept CE 02 prinaša v mesto novo zabavo. Njegov električni pogon poskrbi za poln navor iz stoječega položaja in vam omogoča, da gladko drsite po prometu. Oblika je nova, revolucionarna, minimalistična in prebudi željo po neposrednem speljevanju.

+ Izvedi več
K Concept CE 02 external-link-arrow-slim

BMW Motorrad ConnectedRide

BMW Motorrad ConnectedRide pomeni biti povezan. Tako lahko z aplikacijo BMW Motorrad Connected brezžično prenesete funkcije svojega pametnega telefona, kot so telefoniranje, glasba in navigacija, na zaslon TFT svojega motocikla in ga seveda uporabljate še naprej. Toda to je šele začetek.

+ Izvedi več
K ConnectedRide external-link-arrow-slim

Odkrijte svoje mesto

spinner