To je nova doba mobilnosti

BMW CE 04

BMW CE 04

To je nova doba mobilnosti - prvo električno BMW motorno kolo: BMW CE 04. 130 kilometrov dosega zadošča za vse dnevne opravke in še več. Moč BMW Motorrad v kombinaciji z novo obliko energije v novem modernem in vizionarskem dizajnu. Izkusite prihodnost polnjenja: polna moč, brez emisij. Občutite spremembo in bodite del tihe revolucije zdaj. #priklopljennaživljenje  

POIŠČITE TRGOVCA TESTNA VOŽNJA

ENAKA MOČ, NOVA ENERGIJA

Moč BMW Motorrad v kombinaciji z novo energijo polnjenja: učinkovito, tiho in brez emisij. BMW CE 04 bo postal naravni del vašega vsakdana. Energijo črpa iz domačih vtičnic, vašega domačega Wallboxa ali iz javne polnilnice ko ste na poti. Ne glede na to, kakšen je vaš dan: naš električni skuter je vedno del tega. 

+ Izvedi več

Hitro, enostavno in prilagodljivo: to je udobnost. Dan pričnete polni energije in vaš BMW CE 04 vas že čaka s polno baterijo. Za polnjenje vašega BMW CE 04 s potrebno energijo lahko izberete domačo vtičnico, Wallbox ali javno polnilnico. S pomočjo opcijskega hitrega polnilnika pa lahko iz vsakega polnjenja pridobite še več energije.

+ Izvedi več

DIZAJN KI ZDRUŽUJE

USTVARITE SVOJ CE 04

Dizajn BMW CE 04 je pred svojim časom, a hkrati brezčasen. Barvna koncepta "Style Avantgarde" in "Light White" sta bila podrobno prilagojena k modernemu in nezamenljivem dizajnu BMW CE 04 in novim izstopajočim žarometom. Izkusite Avantgardista, Expressionista, Urbanista ali pa konfigurirajte svoj BMW CE 04.

Univerzalna barva Lightwhite

Svetlo bela barva dinamično in odkrito odraža utripajočo metropolo kot prostor za sodobno interpretacijo.

Style Avantgarde

Izrazen in samozavesten se BMW CE 04 Style Avantgarde v kovinski sivi barvi Magellan z različnimi trakovi brezhibno vklopi v kulise velikega mesta: plemenit, dragocen in izrazit.

MODERENO, STILSKO, VZNEMIRLJIVO: GEAR & GARMENT

IZVEDITE VEČ IZVEDITE VEČ IZVEDITE VEČ IZVEDITE VEČ IZVEDITE VEČ IZVEDITE VEČ IZVEDITE VEČ IZVEDITE VEČ
ČELADA SAO PAULO
ČELADA SAO PAULO
URBAN MOBILITY
URBAN MOBILITY
VARIO TOPCASE
VARIO TOPCASE
OBLAČILA BMW MOTORRAD
OBLAČILA BMW MOTORRAD
KULTNA SVETLOBNA ZASNOVA
KULTNA SVETLOBNA ZASNOVA
VELIK BARVNI ZASLON TFT
VELIK BARVNI ZASLON TFT
KOMPLETI ELEGANTNIH OKRASNIH NALEPK
KOMPLETI ELEGANTNIH OKRASNIH NALEPK
PRAKTIČNI PREDAL ZA SHRANJEVANJE
PRAKTIČNI PREDAL ZA SHRANJEVANJE

Polna e-moč za osvajanja mesta z revolucionarnim dizajnom, ujemajočo opremo in oblačili, ter novim načinom vožnje. Naše navdušenje nad motornimi kolesi ne pozna meja. Z enako mero popolnosti razvijamo in proizvajamo tudi oblačila BMW Motorrad. Funkcijske materiale smo združili z udobjem. Kakovost smo združili z izvirnim oblikovanjem. Zato se oblačila med vožnjo odlično prilegajo in dopolnjujejo motorno kolo.

+ Izvedi več
OBLAČILA BMW MOTORRAD external-link-arrow-slim

ODKRIJTE VEČ O NAŠIH MODELIH Z E-POGONOM

spinner