BMW CE 04

To je nova doba mobilnosti - prvo električno BMW motorno kolo: BMW CE 04. 130 kilometrov dosega zadošča za vse dnevne opravke in še več. Moč BMW Motorrad v kombinaciji z novo obliko energije v novem modernem in vizionarskem dizajnu. Izkusite prihodnost polnjenja: polna moč, brez emisij. Občutite spremembo in bodite del tihe revolucije zdaj. #PluggedToLife

+ Izvedi več
TESTNA VOŽNJA external-link-arrow-slim

Revolucija in evolucija

Revolucija in evolucija

Pri udobju in varnosti se z BMW CE 04 zanašate na preizkušeno tehnologijo BMW Motorrad. Serijska oprema vključuje ABS in ASC, DTC, ABS Pro ter pametni pomočnik za klic v sili ECALL pa so na voljo kot dodatna oprema. Dodatno so na voljo tudi izvedbe sedežev z vgrajenim naslonom in ogrevanjem sedeža ter električnim sistemom za vzvratno vožnjo, ki zagotavljajo udobje v velikem mestu. S funkcijo Keyless Ride pa boste začeli brezhibno integracijo BMW CE 04 v svoje mobilno življenje – v pravem pomenu besede: Sedite in se odpeljite, medtem ko ključ ostane v žepu. 

+ Izvedi več

Mobilni in vedno povezani

Mobilni in vedno povezani

Ničesar ne spreglejte ali zamudite, ampak v vsem uživajte. Zahvaljujoč tehnologiji BMW Motorrad Connectivity in aplikaciji BMW Motorrad Connected, BMW CE 04 neopazno ustvarja nove povezave. 10,25-palčni zaslon TFT z možnostjo razdeljenega zaslona je vmesnik med digitalnim in analognim svetom. Podatki o zmogljivosti, doseg, čas polnjenja ali priljubljeni seznam predvajanja, naslednji cilj ali telefonski klic: popolnoma združeni mobilnost in komunikacija. Tako kot v vsakdanjem življenju. Pametni telefon je preprosto shranjen v pred vodo zaščitenem in prezračenem predalu, kjer se s priključkom USB-C mimogrede tudi polni.

+ Izvedi več

Povezano oblikovanje

Oba barvna koncepta se natančno ujemata s sodobno in prepoznavno zasnovo BMW CE 04. Poudarjata pionirsko obliko in zastavljata markantne poudarke.

Avantgarde

Izrazito in samozavestno: BMW CE 04 Avantgarde v imperialno modri kovinski barvi Magellan.

Univerzalna barva Lightwhite

Svetlo bela barva dinamično in odkrito odraža utripajočo metropolo kot prostor za sodobno interpretacijo.

BMW CE 02

Čas je, da vstanete! Nov dan čaka, da ga oblikujete. Vendar bo danes nekoliko drugače. Ne boste samo vstali, da bi opravili svoje zadeve. Vstali boste, da premaknete nekaj velikega. Kaj boste storili za to? Sedli boste na novo transportno sredstvo, ki vas bo katapultiralo v novo resničnost. V samo nekaj sekundah. Povsem električno. Skozi majhne ulice in globoke cestne linije. Skozi vaše mesto, ki ga imate tako radi. Začutili boste: Ste #PluggedToLife, medtem ko na CE 02 spreminjate mobilnost – ne – svet. In pri tem ste videti neverjetno dobro.

+ Izvedi več
OBRNITE SE NA SVOJEGA TRGOVCA external-link-arrow-slim

Premikajte se na svoj način

Vse na CE 02 je izdelano za enostavno vodljivost in maksimalen užitek med vožnjo. S Keyless Ride enostavno skočite gor – in se odpeljete. Zahvaljujoč nizki teži do 120 kg imate vedno vse enostavno pod nadzorom. Z jermenskim pogonom, ki skoraj ne potrebuje vzdrževanja, ste učinkovito na poti. S številnimi poudarki glede tehnike, udobja in povezljivosti vam eParkourer nudi maksimalno podporo na vaši poti do naslednje lokacije.

Skočite gor

CE 02 je skoraj za vse ljudi enostaven za vožnjo. Podobno kot pri 50-ccm mopedu lahko tudi tukaj že z vozniškim izpitom AM vozite od 15. leta naprej. Vozite lahko tudi z vozniškim izpitom za osebno vozilo ali vozniškim izpitom A1.

Vstopite na igrišče

CE 02 presega običajne okvire. Igrivi elementi ga delajo za pravo pašo za oči – tako je videti veselje ob vožnji. Optično glasen in obenem električno tih. Revolucionaren. Ikoničen. Zavedanje glede okolja je lahko stilsko.

Raziščite mesto

Električni skiro? E-moped? E-skuter? Ne! eParkourer je ikona nove scene Urban Mobility. Podobno kot oseba, ki se ukvarja s parkourjem, se premika skozi mesto. Hitro, okretno, kreativno. In vas prevzame kot vihar.

Zasnova nove generacije

Neprestane ideje

Vi oblikujete dan, vaš eParkourer oblikuje okolje. Kamorkoli pridete, boste opaženi. Progresiven slog prikazuje: Ste že pred preskokom na naslednjo veliko stvar. Čas je za premik naprej.

Univerzalni črni lak Cosmic

Črno, drzno – Vaša izjava. Serija CE 02 z lakiranjem v univerzalnem črnem laku Cosmic ter sedežem v enobarvni črni barvi. Granitno-siva kovinska barva predstavlja izjemne kontraste, zasnova traku pa osvežuje.

Univerzalni črni lak Cosmic 2

Opremljen s paketom Highline je CE 02 še bolj ekstroverten: z ekskluzivnim lakiranjem v univerzalnem črnem laku Cosmic, 2, 3-barvnim sedežem in 22 trakovi vklj. s kompletom trakov za platišča. Zlate vilice dodajajo še dodaten poudarek.

Čas mirovanja je čas polnjenja

To je udobje: ko polni energije začnete dan, vas vaš BMW CE 04 že čaka z napolnjeno pogonsko baterijo. Polnite ga lahko preprosto prek 220-voltne gospodinjske vtičnice ali z vtičnico BMW Wallbox. In z dodatnim hitrim polnilnikom boste pri vsakem polnjenju pridobili še nekaj več – in sicer več časa: BMW CE 04 lahko z 0 % napolnite na 80 % v manj kot 65 minutah z vtičnico BMW Wallbox ali na cesti z največjim polnilnim tokom.

+ Izvedi več

Točno veste, kdaj je čas za odklop in polnjenje energije. To je popoln čas, da napolnite tudi CE 02. Podobno kot svoj pametni telefon ga lahko znova napolnite prek gospodinjske vtičnice. 4-kW različico v 1 uri in 25 minutah napolnite z 20 % na 80 %. 11-kW različica z izbirno napravo za hitro polnjenje potrebuje 1 uro in 40 minut. Povsem napolnjena lahko 11-kW različica doseže do 90 km, 4-kW različica pa do 50 km – več kot dovolj za vse vaše podvige.

+ Izvedi več

Ostanite povezani

Ne zamudite ničesar

Postanimo prijatelji prek e-pošte. Naročite se na novice o vozilu eParkourer in sledite njegovi divji vožnji skozi ulice velikega mesta.

Naročite se zdaj external-link-arrow-slim

Ostanite #PluggedToLife

spinner