"The Future Shack" by BMW Motorrad

Vaša prihodnost urbane mobilnosti

Nikoli nismo bili bolj digitalni in povezani. Nikoli bolj mobilni. Lahko smo in želimo biti povsod. Biti na poti pomeni prispeti. Tako daleč, zdaj. Toda kako bo jutri? Kako bomo mobilnost v celoti vključili v naše urbano življenje? Kako uskladiti okoljske zahteve z našim življenjskim slogom? Kako čim bolje izkoristiti sedanjost in hkrati oblikovati prihodnost, ki jo je vredno živeti? V projektu "The Future Shack" prikažemo odgovore. Tukaj razvijamo nove koncepte in ideje za prihodnost metropol. Poiščite navdih.

Get inspired

Get inspired

Potopite se v številne zanimive vidike urbane mobilnosti. V 1. epizodi se bomo ukvarjali z navdihujočimi značaji pojma "Seamlessness". 2. epizoda pomeni poglobljen pogled v koncept "Smart City". In v 3. epizodi se bomo z zanimivimi osebnostmi podatki na lov za popolnim Flow. Are you ready for the ride?

+ Izvedi več

Najnovejša epizoda

3. epizoda: Find your perfect Flow

Kaj za vas pomeni "Find your perfect Flow"? Trije zanimivi liki iz področij športa, zasnove in igranja iger nam sporočajo, kako lahko v stanju Flow dosežete najboljše rezultate in uspehe. Poiščite navdih in naj vas skozi epizodo ponese umetnik za govorjeno besedo Ade Oyejobi.

Na 3. epizodo

Več epizod The Future Shack

spinner