"The Future Shack" by BMW Motorrad

2. epizoda: Smart City

Mesto je naše igrišče. Raste z nami in nas spodbuja k nadaljnjemu razvoju. Novi prostori, nove – vse v gibanju. Kam bo potekal razvoj? Kako je videti njegova prihodnost? Postalo bo tako pametno kot naš telefon, tako digitalno kot naše življenje? Glede napete teme "Smart City" se je ustvarjalka vsebine Nicole podala v Singapur in se je v razburljivi, futuristični metropoli podala na iskanje odgovorov.

Content Creator

Nicole Bloomgarden

Nicole Bloomgarden

Nicole Bloomgarden je vsestranski talent iz New Yorka. Njena miselnost: usmerjena k viziji. Med drugim je znana kot ustvarjalka vsebin za "Out West Tik Tok Dance Challenge" in kot igralka v oddaji Amazon Prime Show "Intentions". Kot aktivistka želi podpreti temnopolte ustvarjalce in skupnost LGBTQ+. In v projektu "The Future Shack" vas bo popeljala na potovanje v mobilnost jutrišnjega dne.

+ Izvedi več

The Future Shack: Epizoda 2

Exploring the City

Exploring the City

Skupaj z Nicole in Isaacom se bomo poglobili v Smart City Singapur. In katero vozilo bi bilo za ta projekt bolj primeren kot BMW CE 04. Povsem električno bosta odkrivala prihodnost digitalizacije, mreženje in prijaznost do okolja v eni od najnaprednejših metropol na svetu. 

+ Izvedi več

Tu v Singapurju obstaja že toliko električnih vozil – to je zelo impresivno

 “

Nicole Bloomgarden

„The Future Shack”

"The Future Shack" na YouTubu

Te in druge napete videoposnetke BMW Motorrad najdete na YouTubeu. Naročite se na naš kanal, da ne zamudite nobene epizode.

Na YouTube external-link-arrow-slim

Prihodnost danes

spinner