*Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 6. 8. 2020 znaša 3,37%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

BMW G 310 GS.

Želja po pustolovščinah. Vsak dan.

Bodite spontani, prekinite rutino in spremenite vsakdanje življenje v pravo doživetje. Vsak dan vas pred vrati čaka nova dogodivščina – doživite jo z modelom G 310 GS. Zanesljivo in brezskrbno vas bo zapeljal skozi mestno džunglo in na podeželje. Dogodivščine z modelom G 310 GS ne potrebujejo velikih razsežnosti, da postanejo nepozabne. Kar šteje, je vaše doživetje – vsak dan.

Oblika modela G 310 GS

Izberi svoj stil.

Tvoje pustolovščine, tvoja izbira: Motorno kolo BMW G 310 GS je na voljo v treh razburljivih barvah: v kovinski barvi Strato Blue, kovinski barvi Pearlwhite in univerzalni barvi Cosmic Black.

Kovinska barva Strato Blue

Kovinska barva Strato Blue poudarja dinamično linijo Flyline in signalizira brezskrben užitek v vožnji.

Kovinska barva Pearl White

G 310 GS v kovinski barvi Pearl White in klasičnimi barvami BMW Motorsport.

Univerzalna barva Cosmic Black

Črna poudarja poseben videz motornega kolesa GS.

Tipični GS.

Nezmotljivo GS. Robusten. Raznolik. S prepoznavno zasnovo, ki izraža slavni duh različice GS. Flyline, zaščitni vetrobran in znana ergonomija različice GS zagotavljajo intenzivne užitke v vožnji na vseh podlagah. S svežimi in udarnimi barvnimi različicami boste v urbani džungli pritegnili pogled vsakogar. Izjemno kakovostni oblikovni elementi izpostavljajo nezamenljiv videz različice GS, ko se peljete novim dogodivščinam naproti.
+ Izvedi več

Enovaljni štiritaktni motor

19
palcev veliko sprednje kolo
835
mm višine sedeža
180
mm giba vzmeti
3,33
litrov porabe goriva na 100 km po svetovnem preskusnem ciklu za motorna kolesa (WMTC)
vodno hlajen štiritaktni enovaljni motor

Dinamična mešanica.

Dinamična mešanica.

Enovaljni motor vzbuja pozornost z valjem, nagnjenim proti zadnjemu delu motornega kolesa, in glavo motorja, obrnjeno za 180 stopinj. Ta neobičajna zasnova motorja je še posebej impresivna. Nizko težišče v bližini sprednjega kolesa zagotavlja, da z modelom G 310 GS enostavno in natančno odpeljete vsak ovinek.

Tipične značilnosti različice GS niso vidne samo zunaj; strokovno znanje in kakovost znamke BMW Motorrad najdete tudi znotraj. Zaradi učinkovitega zgorevanja in sekundarnega zračnega sistema je G 310 GS skladen s strogim emisijskim razredom Euro IV. Posebna konfiguracija motorja je hkrati zagotovilo za nizko porabo in usklajeno razpoložljivost moči, ki je na voljo tudi pri nizkem številu vrtljajev. 313 ccm in 25 kW (34 KM) pri 9500 min-1 zagotavlja potrebno moč in pospeške.

+ Izvedi več

Vrhunci modela G 310 GS

Anodizirane obrnjene vilice v zlati barvi.
G 310 GS – anodizirane obrnjene vilice v zlati barvi.
Vetrobran.
G 310 GS – zaščitni vetrobran
Nos različice GS.
G 310 GS – nos različice GS
Vzmetenje.
G 310 GS – vzmetenje
Serijske pnevmatike, odporne proti obrabi.
G 310 GS – serijske pnevmatike
Zavorne čeljusti v zlati barvi.
G 310 GS – zavorne čeljusti v zlati barvi
Ergonomija različice GS
G 310 GS – ergonomija različice GS
Inovativni enovaljni štiritaktni motor.
G 310 GS – enovaljni štiritaktni motor

Lahek in drzen.

Lahek in drzen.

Tipičen položaj sedeža različice GS zagotavlja sproščeno vožnjo brez stresa. Razporeditev ročajev krmila, nožnih opor in upravljalnih elementov je uravnotežena, zato jih lahko dosežejo majhni in veliki vozniki. Vzmet z gibom 180 mm, stabilne obrnjene vilice in 19-palčno sprednjo kolo zagotavljajo užitek v vožnji na vsaki podlagi. Dodatna stabilnost med vožnjo je zagotovljena s trdnim jeklenim cevnim okvirjem. G 310 GS enostavno in natančno vijuga skozi urbano džunglo ali po pozabljenih poteh novim dogodivščinam naproti – vsak dan znova.

+ Izvedi več
Višine sedeža za voznike vseh velikosti.

Sedež modela G 310 GS je primeren za vse voznike in omogoča sproščeno vožnjo brez stresa. Poleg serijskega sedeža z višino 835 mm sta kot posebna dodatka na voljo še dve drugi možnosti: nižji sedež z višino 820 mm in višji sedež z višino 850 mm, ki je posebej udoben.
Značilna ergonomija različice GS.

Uravnotežena razporeditev ročajev krmila, nožnih opor in upravljalnih elementov modela G310 GS zagotavlja značilen način sedenja za različico GS. Nekoliko dvignjen položaj sedeža omogoča sproščeno sedenje, odličen pregled in natančno krmiljenje tako majhnim kot tudi velikim voznikom.
Zmogljiv zavorni sistem in serijski sistem ABS.

Od leta 2013 so vsa motorna kolesa znamke BMW serijsko opremljena s sistemom ABS. Sistem v kombinaciji z zmogljivimi zavornimi ploščicami zagotavlja, da je zaviranje z motociklom G 310 GS varno ne glede na tip podlage. Na terenu lahko sistem ABS izklopite.

Dodatna oprema za model G 310 GS

Dnevne pustolovščine

Dnevne pustolovščine.

Vaša pustolovščina se začne tukaj in zdaj.

Vsak dan. Vsak dan je drugačen. Vsak dan je pustolovščina. In prav to je projekt Dnevna pustolovščina – G 310 GS pa je vaš popolni spremljevalec. Dva južnoafriška pustolovca smo presenetili z motorjem G 310 GS in ju poslali na dnevno pustolovščino. Oglejte si njuno izkušnjo na motorju G 310 GS ter se seznanite, kako lahko tudi vi sodelujete pri projektu Dnevna pustolovščina.  

Preberi več

Brezhiben videz, optimalna zaščita

Ostali modeli Adventure

spinner