DODATNA OPREMA ZA G 310 GS

Spontano zapustite prevožene poti.

Po eni strani je G 310 GS odlična izbira za življenje v mestni džungli. Po drugi strani pa te zapelje k temu, da spontano zapustiš utrjeno pot – z originalno dodatno opremo Original BMW Motorrad imaš na voljo še več možnosti.

+ Izvedi več
Shranjevanje.
 • Torba za na rezervoar iz trpežnega poliestra ponuja številne pametne podrobnosti in se lahko po potrebi razširi s 13 na 20 litrov. Predal za zemljevid in dva zunanja žepa nudijo dodaten prostor. Premišljena pritrditev poskrbi za varno prileganje in zagotavlja izjemno praktično rokovanje.

 • Plastičen zgornji kovček, ki ne prepušča vode, s 30-litrsko prostornino nudi dovolj prostora za čelado. Pokrov in tečaja z mehkim zapiranjem, ki omogočata nežno zapiranje pokrova, so na voljo v kovinski barvi Granite Grey, univerzalnima barvama Light White in Racing Red, ki še dodatno poudarijo vtis kakovosti.

 • Notranja torba, ki se prilega zgornjemu kovčku, v prtljago vnese red ter olajša natovarjanje in raztovarjanje. Torba je zaradi ročaja za prenašanje in ramenskega traka izjemno priročna in enostavna za prevoz. Vsebuje tudi praktične podrobnosti, kot sta nameščena zgornja torba in tristranska zadrga okrog torbe.

Zasnova.
 • Bleščeč nastop: lepo oblikovani smerniki LED z belim steklom prepričajo z vitko obliko in sodobno tehnologijo luči LED. Odzovejo se veliko prej kot običajne žarnice in se skoraj ne obrabijo. To pa predstavlja izrazito prednost pri varnosti v cestnem prometu.

 • Komplet okrasnih nalepk G310 GS je optimalno prilagojen za motorno kolo in ustvari privlačno, edinstveno optiko. Poleg linij v beli, modri in rumeni barvi, ki poudarjajo oglato obliko motornega kolesa, barvni kontrastni obroči zagotavljajo veliko pozornosti.

 • Komplet okrasnih nalepk Wild je optimalno prilagojen za motorno kolo in ustvari privlačno, edinstveno optiko. Kontrastne črte v črno-beli barvi se raztezajo po celotnem vozilu, da ustvarijo presenetljivo risbo, ki spominja na tigra. Poleg tega pritegnejo pozornost barvni kontrastni obroči.

Ergonomija in udobje.
 • Sedež z višino 850 mm nudi tudi visokim voznikom udobje pri vožnji in tako preprečuje utrujenost.

  30 mm nižji sedež črne barve olajša vzpenjanje na motocikel in sestopanje z njega ter zagotavlja, da zlahka dosežeš tla z obema stopaloma. Zaradi zmanjšane višine sedeža se mnogi vozniki počutijo varnejše, ker lažje upravljajo in krmilijo svoje motorno kolo.

 • Ergonomsko optimizirani zavorna ročica in ročica sklopke sta nastavljivi v štirih stopnjah in ju je mogoče enostavno prilagoditi želenemu dosegu. Dvobarvni videz s črnim prašnim premazom in kromiranim nastavnim kolescem poudari individualnost motornega kolesa.

Navigacija in komunikacija.
 • Z napravo Navigator VI na svoj račun ne bodo prišli le navdušenci nad dolgimi vožnjami. S tem sistemom je načrtovanje poti otročje lahko, ponuja pa tudi številne dodatne funkcije, s katerimi je vsaka vožnja novo doživetje. 5-palčni zaslon na dotik je vodotesen in tudi pri neposredni sončni svetlobi omogoča izjemno berljivost ter tako zagotavlja potreben pregled nad dogajanjem.

 • Z napravo Navigator VI na svoj račun ne bodo prišli le navdušenci nad dolgimi vožnjami. S tem sistemom je načrtovanje poti otročje lahko, ponuja pa tudi številne dodatne funkcije, s katerimi je vsaka vožnja novo doživetje. 5-palčni zaslon na dotik je vodotesen in tudi pri neposredni sončni svetlobi omogoča izjemno berljivost ter tako zagotavlja potreben pregled nad dogajanjem.

Varnost.
 • Robusten zaščitni drog za motor iz poliranega legiranega jekla ščiti motorno kolo pred poškodbami in ne omejuje nagibnega kota v zavojih. Stabilna cevna konstrukcija zdrži močne udarce in lahko prepreči glavno škodo pri padcu na terenu in asfaltu.

   

 • Ščitniki za roke iz plastike, odporne proti udarcem in UV žarkom tudi na terenu varujejo upravljalne elemente pred vejami in kamnitimi drobci ter so aerodinamično prilagojeni vozilu. In na cesti te bo prepričala tudi zaščita pred vetrom in vremenskimi razmerami: Roke in prsti ostanejo suhi in topli tudi pri nizkih temperaturah.

 • Robustna in lahka aluminijasta zaščita za motor učinkovito ščiti spodnji del motornega kolesa pred kamenjem in poškodbami, na primer pri polaganju v zavojih. Širša in daljša kot zaščita pri serijskih motornih kolesih. In njena elegantna oblika poudarja kakovostni značaj motornega kolesa.

Prenesite katalog dodatne opreme.
 • Original BMW Motorrad Accessories Catalogue 2019
  PDF   |   43.04 MB   |   English

Vaše pustolovsko motorno kolo

Sestavite svoj model G 310 GS.

S konfiguratorjem lahko sestavite svoj sanjski BMW-jev model in izberete vse od barve do opreme.

KONFIGURIRAJ ZDAJ