Model R 1300 GS Trophy | R 1300 GS

Na konfigurator
„ 

Skupaj bomo zapustili dolgočasne poti.

 “

Vaš model BMW R 1300 GS Trophy

Pojdite po lastni poti

Predvsem takrat, ko poti še sploh ni, sem na vaši strani. Ste pogumni. In imate voljo. Ter zaupanje vase. Potrebujete motorno kolo, ki je doraslo vašim ciljem. Šele izven ceste se pokaže, kdo ima kakovosti vodenja – pri vozniku in motornem kolesu. Kajti vsaka okvira odkriva pravi značaj. Lahko se zanesete na to, da vas nikoli ne bom pustil na cedilu. To je duh #SpiritOfGS. In to je moja obljuba, vaš model R 1300 GS Trophy.

+ Izvedi več

Poudarki za osebe, ki iščejo prave dogodivščine

Vozite skozi pesek, se vzpenjajte na hrib, prečkajte vode: Ta oprema je kot nalašč za vas. Od zaščitne mreže hladilnika do visokega voznikovega sedeža – tukaj je vse zasnovano tako, da je vam in vašemu motornemu kolesu na voljo najboljši možni terenski potencial, da se lahko povsem osredotočite na vaše cilje.

+ Izvedi več
Povsem spredaj na terenu: sprednji del
Sprednji del modela R 1300 GS Trophy znamke BMW Motorrad
Dodatek, primeren za teren: Športno vzmetenje
Športno vzmetenje modela R 1300 GS Trophy znamke BMW Motorrad
Zasnova: GS Trophy
Napis "GS Trophy" modela R 1300 GS Trophy znamke BMW Motorrad
Sami na poti v športnem duhu: z enosedno različico
Enosedna različica modela R 1300 GS Trophy znamke BMW Motorrad
Obvezen dodatek za teren: Paket Enduro Pro
Paket Enduro Pro modela R 1300 GS Trophy znamke BMW Motorrad
Najboljše opremljeni: z zaščitnimi mrežami hladilnika
Zaščitna mreža hladilnika modela R 1300 GS Trophy znamke BMW Motorrad
Lahka in športna: Kovana kolesa Enduro
Kovana kolesa Enduro modela R 1300 GS Trophy znamke BMW Motorrad
Izjemno robustna: ročica zavore
Ročica zavore modela R 1300 GS Trophy znamke BMW Motorrad

Rastete z vsakim izzivom

Rastete z vsakim izzivom

Vsaka ovira je razlog za veselje. Izbirni paket Enduro Pro vas opremi za vse, kar potrebujete za izjemno terensko doživetje. Serijska zaščita pred brizganjem na zadnjem kolesu poleg tega zmanjšuje lastno umazanost na impresiven način: Zračni kanal, ki nastane med vožnjo, skrbi za odvajanje delcev umazanije. Držalni ročaj Sport, vetrobran Sport in opora za sopotnika Sport zaokrožujejo opremo GS Trophy.

+ Izvedi več

Ostanite suvereni ves čas

Ostanite suvereni ves čas

Na terenu ne morete nadzorovati kaj se bo zgodilo. Vendar pa imate popoln nadzor nad vašim motornim kolesom – in ostanete suvereni v vsaki situaciji. To je med drugim povezano tudi s koncentrirano maso vozila v povezavi z nizko težo vozila. Lahka vodljivost in optimalna svoboda gibanja sta omogočeni zahvaljujoč ploski rampi rezervoarja in kratkemu zadnjemu delu vozila. Impresivna vozna stabilnost je med drugim zagotovljena tudi prek edinstvene BMW EVO-Telelever. In za veliko spremenljivost ergonomije med drugim skrbi tudi konceptualna razdelitev sedeža. Vse je ustrezno, vse je primerno.

+ Izvedi več

Dejstva za navdušence nad terensko vožnjo

107
kW (145 KM) pri 7750 vrt./min
149
Nm maks. navora pri 6500 vrt./min
1.300
cm³ delovne prostornine
20
mm več hoda vzmeti z izbirnim športnim podvozjem
Zračno/vodno hlajeni dvovaljni štiritaktni Bokser motor

Enostavno sledite vašemu instinktu

Kar koli ste si zadali, lahko dosežete s pravilnim pogonom. Model 145 KM Boxer vam zagotavlja vse, kar si želite. Predvsem na terenu boste cenili suverenost in vodljivost motornega kolesa. Tehnologija ShiftCam skrbi za prijeten tek in mirnost tudi v spodnjem območju števila vrtljajev. S 1300 ccm delovne prostornine vam ne bo mogel nihče ničesar očitati, zlasti ne na neprehodnem terenu. Zanesite se na polno moč, maksimalen nadzor in edinstveno suverenost.

+ Izvedi več

Takšna je vaša naslednja dogodivščina

3 leta brezskrbnosti

Ride on & on & on. Mi vam podarimo še dodatno leto. 

Ob nakupu motornega kolesa poleg zakonsko določenega jamstva takoj prejmete še dodatno leto brezskrbnosti. 

Več o tem

Zasnova za tiste, ki iščejo dogodivščine

Pripravljeni za teren

Pripravljen, ko si tudi ti. Kot različica GS Trophy je vaše motorno kolo že optično prilagojeno za ambiciozno terensko uporabo. Tipične barve in vpadljivi trakovi poudarjajo značaj, ki išče dogodivščine.

GS Trophy

V kovinski barvi Racingblue z rdeče-belimi trakovi, vpadljivimi napisi in belim kovinskim mat premazanim zadnjim okvirjem ta model GS vzbuja željo po športni uporabi na terenu.  Robustna kolesa s križnimi naperami so na voljo s črnimi ali izbirno zlatimi platišči. 

Bodite pogumni 

Razširite svojo cono udobja. Ploska rampa rezervoarja in kratek zadnji del vozila vam zagotavljata optimalno svobodo gibanja. Izbiren, velik ščitnik okvirja nudi zaščito, tudi ob ambiciozni uporabi škornjev. Visok voznikov sedež s 870 mm višine sedeža v povezavi s sopotnikovim sedežem Sport nudi videz in ergonomijo reli sedeža, v povezavi s prevleko sedeža, ki poteka od pokrova rezervoarja navzgor, pa tvori popolno koristno enoto. Konceptualna razdelitev sedeža prek integrirane nastavitve naklona voznikovega sedeža omogoča visoko spremenljivost ergonomije.

+ Izvedi več

Za povečane zahteve  

Si želite višje? Naj vas nič ne zaustavi. Z obsežno dodatno opremo in originalnim programom dodatkov BMW Motorrad prilagodite vaš model GS Trophy povsem v skladu z vašimi predstavami. Ali izberite tega predhodno opremljenega terenskega šampiona z vsem, kar resnično potrebujete.

+ Izvedi več

Pripravljen za pot

S tem predlogom opreme ste pripravljeni za vaš osebni model GS Trophy. Na vašo željo bo vsaka vožnja s paketom Dynamic, polaktivnim podvozjem DSA in načini vožnje Pro bistveno bolj dinamična, varnejša in udobnejša. S številnimi deli za teren boste nepremagljivi na vsakem terenu. Odkrijte podrobnosti opreme ali konfigurirajte lastno različico

+ Izvedi več
Na konfigurator external-link-arrow-slim
Paket Dynamic

S paketom Dynamic povsem izkoristite športen potencial. Zahvaljujoč asistentu za prestavljanje Pro in načinom vožnje Pro bo vsaka vožnja postala vozno-dinamični poudarek z individualnimi možnostmi nastavitev. Športna zavora in elektronsko podvozje DSA ob tem skrbita za optimalno obvladljivost in varnost.

Deli za teren

Paket Enduro Pro 

Paket Enduro Pro vsebuje številne komponente, ki model GS dosledno pripravijo na terensko uporabo. Varovalno streme motorja, zaščita pred podletom in zaščita okvirja preprečujejo škodo. Komponente, kot so povišanje krmila, nastavljiva prestavna ročica in ročica zavore ali po višini nastavljive voznikove nožne opore olajšujejo upravljanje na neprehodnem terenu.

Razširitev ščitnika za roke

Razširitev ščitnika za roke izboljšuje zaščito rok in podlahti pred vetrom ter vremenom. S tem vožnja postane ne le udobnejša, ampak zaradi manj motečih vplivov tudi varnejša.

terenske pnevmatike

Terenske pnevmatike so prava izbira za ambiciozno terensko uporabo. Pnevmatike s čepki z grobim profilom predvsem v kombinaciji z izbirnim načinom vožnje Enduro Pro omogočajo impresivno doživetje na terenu. Na ta način stroj zanesljivo obvladuje tudi zahtevne terene.

Kovana kolesa Enduro

Kovana kolesa Enduro so posebej lahka in v primerjavi s serijskimi kolesi nudijo višjo primerno za teren. Odlikuje jih prednost v teži v vrednosti 1,8 kg in nudijo športen videz. Kolesa so najprej lita, potem pa kovana. Kakovostno površino krasi znamka BMW Motorrad.

Nizek vetrobran Sport

Nizek vetrobran krepi športen videz Enduro in omogoča prosti pogled. Istočasno izboljšuje aerodinamično učinkovitost.

Plošča za prtljago

Na ploščo za prtljago iz odporne plastike je mogoče varno pritrditi prtljago. Plošča uporablja priključi del sopotnikovega sedeža in jo je mogoče enostavno pritrditi. V kombinaciji s kovčki Vario na ta način nastane široka, ravna površina za prtljago. Nosilnost znaša 5 kg, ob stransko pritrjeni prtljagi je mogoče namestiti 20 kg.

Headlight Pro

Headlight Pro prepriča z izboljšanim pogledom in ustrezen videz. Luč za vožnjo, dolga luč in prilagodljiva luč so izvedeni kot matrične LED-luči. Na voljo so sodobne funkcije luči. Na ta način je mogoče cestišče optimalno osvetliti glede na vozne razmere.

Pametni klic v sili

Pametni klic v sili

Pametni klic v sili v primeru nesreče samodejno vzpostavi povezavo s klicnim centrom BMW, da se čim prej aktivira intervencija. Pri tem se posreduje lokacija vozila in po možnosti vzpostavi glasovna komunikacija z žrtvijo. Sistem je mogoče sprožiti tudi ročno, če želimo na primer pomagati drugim udeležencem v cestnem prometu.

 

Teleservice 
S funkcijo Teleservices je motorno kolo prek vgrajene kartice SIM poveza z mobilnim omrežjem. To med drugim zagotavlja funkcijo pametnega klica v sili. Poleg tega omogoča neposreden stik z udobnimi servisnimi funkcijami BMW

Visok komfortni voznikov sedež

Na komfortnem voznikovem sedežu tudi posebej veliki vozniki udobno vozijo na daljših razdaljah. Na terenskih izletih lahko višji sedež izboljša stabilnost. Nastavitev naklona sedeža poleg tega podpira optimalen položaj sedenja.

Predpriprava za navigacijsko napravo in navigator ConnectedRide

Navigator ConnectedRide 

Z navigatorjem BMW ConnectedRide so vsi izleti in načrti vedno pri roki. Prek BMW ID je mogoče načrtovane poti in posnetke sinhronizirati z aplikacijo BMW Motorrad. 5,5-palčni veliki zaslon na dotik je dobro čitljiv tudi ob neposredni sončni svetlobi. Upravljanje se izvaja intuitivno prek večnamenskega upravljalnika. 

Priprava za navigacijo z nosilcem in namestitvenim držalom na vpenjalu krmila služi za varno namestitev naprave BMW Navigator v vidnem polju voznika. 

Opremljeni za vse zahteve

Več poudarkov za vas

spinner