Model R 1300 GS Triple Black | R 1300 GS

Na konfigurator
„ 

Skupaj razmišljamo večje, dlje, boljše.

 “

Vaš model BMW R 1300 GS Triple Black

Svet pripada vam

Preveliki nameni ne obstajajo, obstaja samo napačna oprema. Na srečo vam ni treba misliti na to, kajti vaša oprema je popolna. Kadar koli lahko delate in si privoščite vse, kar želite. Dolga potovanja, kratki izleti, podaljšanje sezone, skrajšanje poti. Sam ali v dvoje? V vsakem primeru ste vedno na poti z maksimalnim udobjem. Izžarevate suverenost – nič čudnega, da ste upravičeno ves čas sproščeni. In jaz sem vedno zanesljivo na vaši strani, vaš model R 1300 GS Triple Black.

+ Izvedi več

Poudarki za velike cilje

Odkrivajte oddaljene dežele, nabirajte višinske metre ali sproščeno vozite v sončni zahod. Ta oprema poskrbi, da lahko uživate v vsakem metru. In če vas v določenem trenutku sonce več ne greje dovolj, enostavno vklopite ogrevanje sedežev. Ta oprema izpolni vse žeje:

+ Izvedi več
Več varnosti: Aktivni tempomat
ACC pri modelu R 1300 GS Triple Black
Popolno vozilo za vse namene: Kolesa s križnimi naperami
Kolesa s križnimi naperami pri modelu R 1300 GS Triple Black
Suveren nastop: Črni deli lakiranja
Napis "Triple Black" modela R 1300 GS znamke BMW Motorrad
Udobje za vse: Ogrevanje sedežev za sopotnika
Ogrevanje sedežev pri modelu R 1300 GS Triple Black
Najboljše pripravljeni s sistemom za prtljago
Sistem za prtljago modela R 1300 GS Triple Black znamke BMW Motorrad
Dragocen v črni barvi: okvir
Črn okvir modela R 1300 GS Triple Black znamke BMW Motorrad
Vse regulirajte prek večnamenske ročice
DCC pri modelu R 1300 GS Triple Black
Maksimalno udobje med vožnjo: sedeži Komfort
Udobni sedeži modela R 1300 GS Triple Black znamke BMW Motorrad

Zastavite si več ciljev

Zastavite si več ciljev

Le tisti, ki razmišlja na veliko, lahko tudi veliko doseže. Vsi asistenčni sistem za voznika delajo za vas, da lahko maksimalno izkoristite vaše doživetje. Na vašo željo sistema ACC in DCC regulirata hitrost in razdaljo, sedem načinov vožnje pa skrbi za suverenost in veselje ob vožnji, izbirna funkcija Riding Assistant pa vam med drugim prikazuje vozila v mrtvem kotu pri menjavi voznega pasu. Celo dodatno razpoložljiv, električno nastavljiv visok vetrobran se prilagodi vašim ciljem.

+ Izvedi več

Povečajte vaša pričakovanja

Povečajte vaša pričakovanja

In, če želite, tudi vaš sedež ali nožne opore. Ergonomski trikotnik, ki ga tvorijo krmilo, voznikov sedež in voznikove nožne opore, je bil izpopolnjen za sproščen položaj sedenja. Široko, črno eloksirano krmilo omogoča sproščeno držo med sedenjem. Manjši vozniki izbirajo izbirno komfortno krmilo, da lahko sedijo še posebej udobno. Štiri različice voznikovega sedeža in tri različne voznikove nožne opore vam omogočajo, da ergonomski trikotnik prilagodite vašim potrebam.

+ Izvedi več

Dejstva za osebe, ki iščejo dogodivščine

107
kW (145 KM) pri 7750 vrt./min
149
Nm maks. navora pri 6500 vrt./min
1.300
cm³ delovne prostornine
19
litrov prostornine posode za gorivo
Zračno/vodno hlajeni dvovaljni štiritaktni Bokser motor

Razgrnite vaš potencial

Kamor koli si želite, model Boxer vas ne bo pustil na cedilu. Vseh 145 KM vam omogoča sproščenost v vsaki situaciji, razen če si med potjo zaželite nekaj več. Potem boste še posebej cenili zmogljiv razvoj navora. Za miren in ustrezen tek skrbi tehnologija ShiftCam. Celo na neprehodnem terenu postanete vedno suvereni, za kar med drugim skrbi 1300 ccm delovne prostornine. Vse kar morate storiti: Izberite naslednji cilj.

+ Izvedi več

Zvok suverenosti

3 leta brezskrbnosti

Ride on & on & on. Mi vam podarimo še dodatno leto. 

Ob nakupu motornega kolesa poleg zakonsko določenega jamstva takoj prejmete še dodatno leto brezskrbnosti. 

Več o tem

Zasnova brez kompromisov

Pripravljeni na vse

Model Triple Black predstavlja popolno harmonijo inovativnih oblik in ekskluzivnih površin. Veliko črne barve signalizira suvereno moč in še bolj uveljavlja oblike GS. Impresivno vozilo za vse namene za navdušence nad modeli GS.

Triple Black

Aluminijasti zadnji okvir iz tlačne litine je prav tako kot večina površin izveden v črni barvi. Vpadljiva lita kolesa v univerzalnem črnem laku zaokrožujejo celotno podobo.

Ostanite ambiciozni

Razmišljate vnaprej, kar lahko drugi opazijo. GS-Flyline dobiva popolno veljavo. Vse od nosu do okvirja za registrsko tablico potekajoče površine tvorijo naprej padajoče geste – čista dinamika. Nosilec prtljage in v karoserijo pritisnjen, izbirni dodatni žaromet sta popolnoma integrirana. Vendar videz ni vse. Vodilo: Zasnova sledi udobju. Komfortni sedeži, komfortne sopotnikove nožne opore in glavno stojalo ter električno nastavljiv visok vetrobran v kombinaciji z oblogo kokpita ter spojlerji so prav tako del opreme.

+ Izvedi več

Za individualne želje

Imate lastne predstave? Uresničite jih. Z obsežno dodatno opremo in originalnim programom dodatkov BMW Motorrad prilagodite vaš model Triple Black povsem v skladu z vašimi predstavami. Ali izberite tega predhodno opremljeno Premium vozilo za vse namene z vsem, kar resnično potrebujete.

+ Izvedi več

Ekspresno vozilo za Alpe

Kaj bi si še lahko želeli: Tukaj vam je na voljo vse, kar vaša potovanja dela maksimalno udobna, vaše motorno kolo pa dinamično in varno. Vse od ogrevanja sedežev do razširitve ščitnika za roke, do žarometa Headlight Pro do športne zavore. Paket Dynamic, paket Touring in paket inovacij so odgovorni za vrhunska doživetja med vožnjo. Pa tudi vaša spremenljiva prtljaga za potovanja ne sme manjkati. Odkrijte podrobnosti opreme ali konfigurirajte lastno različico.

+ Izvedi več
Na konfigurator external-link-arrow-slim
Paket Dynamic

S paketom Dynamic povsem izkoristite športen potencial. Zahvaljujoč asistentu za prestavljanje Pro in načinom vožnje Pro bo vsaka vožnja postala vozno-dinamični poudarek z individualnimi možnostmi nastavitev. Športna zavora in elektronsko podvozje DSA ob tem skrbita za optimalno obvladljivost in varnost.

Paket Touring

Paket Touring naredi vaš model GS primernega za majhna in velika potovanja. Nosilci za kovčke nudijo prostor za prtljago za dve osebi. Pripravljen za navigacijsko napravo: nosilec za navigator BMW Motorrad ConnectedRide. Centralno zaklepanje in razširitev ščitnika za roke povečujeta varnost ter udobje. Dodaten poudarek predstavlja kromirano koleno.

Paket inovacij

Paket inovacij stroj opremi s pametno tehnologijo in tako nudi še več varnosti. Funkcija Riding Assistant zajema okolico z radarski senzorji in ustvarja osnovo za funkcije, kot so aktivno uravnavanje hitrosti ali opozorilo pri menjavi voznega pasu. Žaromet Headlight Pro zahvaljujoč matričnemu glavnemu žarometu prepriča z optimalno osvetlitvijo, tudi v zavojih.

Dvojni glušnik

Dvojni glušnik iz plemenitega jekla prepriča s športnim videzom in jedrnatim zvokom. Maske iz karbona kažejo vpadljive poudarke na izpušni napravi z dvema odvodoma.

Možnosti prostora za shranjevanje

Kovček Vario

Črna kovčka Vario za obe strani prepričata z električnimi funkcijami, kot sta centralno zaklepanje in notranja osvetlitev. V levem kovčku je poleg tega na voljo priključek za polnjenje USB. Brezstopenjsko nastavljiva prostornina znaša od 24 l do 30 l na desni strani in od 25 l do 32 l na levi strani.

Kovček Topcase

Kovček Topcase s prostornino od 28 l do 36 l prepriča z električnimi funkcijami, kot so centralno zaklepanje, luč in priključek za polnjenje USB. Prostornino je mogoče z malo posegi brezstopenjsko nastaviti prek vrtljivega kolesca. Zgornji kovček je vodotesen in ima praktično notranjo torbo. Eloksirane aluminijaste maske so prava paša za oči.

Torba za rezervoar iz serije Black Collection

Velika torba za rezervoar iz serije Black Collection s 13 do 18 litri prostornine nudi koristne podrobnosti, kot je vodotesna, odstranljiva notranja vreča.

Navigator ConnectedRide

Z navigatorjem BMW ConnectedRide so vsi izleti in načrti vedno pri roki. Prek BMW ID je mogoče načrtovane poti in posnetke sinhronizirati z aplikacijo BMW Motorrad. 5,5-palčni veliki zaslon na dotik je dobro čitljiv tudi ob neposredni sončni svetlobi. Upravljanje se izvaja intuitivno prek večnamenskega upravljalnika.

Spakirajte vse: s kovčki Vario

Spakirajte vse: s kovčki Vario

Izbirni prtljažni sistem Vario je sestavljen iz dveh kovčkov in pripadajočega zgornjega kovčka. S sodobno zasnovo so kosi prtljage popolnoma skladni z vašim modelom GS. Absolutni poudarek: Najnovejša generacija prtljažnega sistema je elektrificirana: s funkcijo centralnega zaklepanja, osvetlitvijo in vtičnico v notranjosti kovčka. Dodaten poudarek je brezstopenjska razširitev prostornine s 25 na 32 in s 24 na 30 l. S pomočjo ušesc je mogoče izven prtljažnega sistema pritrditi še dodatne kose prtljage.

+ Izvedi več

Opremljeni za vse zahteve

Več poudarkov za vas

spinner