Model R 1300 GS Option 719 Tramuntana | R 1300 GS

Na konfigurator
„ 

Za pomikanje meja so potrebne vizije.

 “

Vaš model BMW R 1300 GS Tramuntana

Kolaž modela R 1300 GS Option 719 Tramuntana

Vedno pričakujte najboljše

Ne zadovoljite se. Obožujete, ko lahko vedno znova presežete sami sebe. Zato bi dali vse. In zato si zaslužite vse: opremo na vrhunskem nivoju. Udobje, ki ga je težko premagati. Videz, ki išče sebi podobnega. Podajte se na potovanje vašega življenja in iz vsakega trenutka pridobite maksimalno doživetje. Sem na vaši strani, vaš model R 1300 GS Tramuntana.

+ Izvedi več

Poudarki za najvišje zahteve

Zlati poudarki odsevajo vaše zahteve. V rokah držite zlato krmilo, zlata kolesa s križnimi naperami pa vas spravijo v gibanje. Številni rezkani deli oplemenitijo vsak trenutek. Samo vi žarite še bolj, medtem ko ste na poti proti vašim novim ciljem. Vse je videti dragoceno in tudi občutek je enak. Ta oprema prekaša pričakovanja:

+ Izvedi več
Stilski videz: zlata kolesa s križnimi naperami
Zlata kolesa s križnimi naperami modela BMW R 1300 GS Option 719 Tramuntana
Več varnosti: radar na zadnjem delu vozila
Model BMW R 1300 GS Option 719 Tramuntana s funkcijsko integriranimi smerniki in radarjem na zadnjem delu vozila
Edinstveni poudarki: Option 719
Grafično oblikovanje modela BMW R 1300 GS Tramuntana z opremo Option 719
Povečana varnost pri vožnji: funkcija Riding Assistant
Funkcija Riding Assistant modela BMW R 1300 GS Option 719 Tramuntana
Najvišje udobje: tudi za sopotnika
Model BMW R 1300 GS Option 719 Tramuntana s sovoznikovim sedežem
Povečana eleganca: rezkani deli
Rezkani deli Option 719 modela BMW R 1300 GS Tramuntana
Plemenita paša za oči: dodatni rezkani deli
Rezkani deli Option 719 modela BMW R 1300 GS Tramuntana
Čista ekskluzivnost: zlato krmilo
Zlato krmilo modela BMW R 1300 GS Option 719 Tramuntana

Povprečnost ni opcija

Povprečnost ni opcija

Površine in materiali navdušujejo vedno znova. Številni rezkani deli opreme Option 719 dvigajo ekskluzivnost na povsem nov nivo. Ročica, pokrov posode za tekočino sklopa ročne zavore in sklopa sklopke, pokrivne objemke nad vžigalnimi svečkami na pokrovu ventila in sklop nožnih opor za voznika skupaj z ročicami so izdelane iz rezkanega aluminija s površino Shadow.

+ Izvedi več

Vaša cona udobja ne pozna meja

Vaša cona udobja ne pozna meja

Ni dvoma, raven opreme je visoka, tudi glede udobja in varnosti. Zato v tej različici opreme ne smejo manjkati komfortni sedeži, komfortne nožne opore za sopotnika, glavno stojalo in električno nastavljiv vetrobran. Za udobno in varno potovanje med drugim skrbita nova generacija izbirnega polaktivnega podvozja DSA in senzorika okolja izbirne funkcije Riding Assistant.

+ Izvedi več

Dejstva za zahtevnejše osebe

107
kW (145 KM) pri 7750 vrt./min
149
Nm maks. navora pri 6500 vrt./min
1.300
cm³ delovne prostornine
850
mm višina sedeža v seriji
Zračno/vodno hlajeni dvovaljni štiritaktni Bokser motor

Vaše sanje so moje vodilo

Kar koli že želite doseči, z legendarnim Boxerjem je vse mogoče. Njegov edinstveni značaj boste občutili od prvega trenutka in v vsakem območju števila vrtljajev. S svojimi 145 KM vam nudi izjemno zmogljivost in istočasno mirnost delovanja ob nizkem številu vrtljajev. Celih 1300 ccm delovne prostornine zagotavlja zmogljivosti, ki jo boste na cesti občutili v vsaeh voznih razmerah.

+ Izvedi več

Zvok zmogljivosti

3 leta brezskrbnosti

Ride on & on & on. Mi vam podarimo še dodatno leto. 

Ob nakupu motornega kolesa poleg zakonsko določenega jamstva takoj prejmete še dodatno leto brezskrbnosti. 

Več o tem

Ekskluzivna zasnova

Živite v svoji edinstvenosti

Model Tramuntana izžareva duh GS na povsem lasten način. Vsaka podrobnost je narejena za preseganje okvirjev – naj so to zlati eloksirani deli ali ekskluzivni rezkani deli. Za vse, ki ne iščejo samo posebnih doživetij, ampak tudi posebno zasnovo.

Option 719 Tramuntana

Kovinska barva Aureliusgreen je opremljena z jasno lakirano, zlato grafiko GS. Skupaj z zlato eloksiranim aluminijastim krmilom in zlato eloksiranimi platišči koles s križnimi naperami nastane popoln videz.

Bodite izjemni

Veliko zlata, veliko rezkanih delov, veliko posebnosti. Prav tako v kovinski barvi Aureliusgreen lakiran aluminijasti rezervoar in oba pokrova Airboxcover v optičnem podaljšanju imajo prevleko v mat prozornem laku. To povečuje kontrast in poudarja zelo fin ter ekskluziven značaj. Poseben poudarek predstavlja tudi sredinski pokrov rezervoarja, ki služi kot podaljšek sedeža. Ta je oblazinjen s prilagodljivo, sivo-črno prevleko, na kateri se nahaja znak Option 719.

+ Izvedi več
Ekskluzivna zasnova modela R 1300 GS Option 719 Tramuntana znamke BMW Motorrad

Želje postanejo resničnost

Točno veste, kaj želite? Potem z obsežno dodatno opremo in originalnim programom dodatkov BMW Motorrad prilagodite vaš model Tramuntana povsem v skladu z vašimi predstavami. Ali pa izberite predhodno opremljeno prvorazredno potovalno enduro motorno kolo z vsem, kar ste si vedno želeli.

+ Izvedi več

Prvorazredni popotnik

Ta oprema mora preseči vaše zahteve. Kajti ta vključuje vse, kar si lahko zaželite za vaše daljše izlete. S paketom inovacij in paketom za izlete ne povečate le varnosti, ampak tudi udobje med izleti. Z navigatorjem ConnectedRide ne najdete le poti, ampak tudi doživetja. In tudi za videti je prisotno marsikaj, npr. paket rezkanih delov Option 719 Shadow. Odkrijte podrobnosti opreme ali konfigurirajte lastno različico.

+ Izvedi več
Na konfigurator external-link-arrow-slim
Paket Option 719

Ekskluzivni paket rezkanih delov Option 719 Shadow obsega številne kakovostne komponente v temnem videzu. Zahvaljujoč dragocenim površinam nastane plemenit in markanten pogled. V paket spadajo ročica, pokrov rezervoarja za sklopko in zavoro sprednjega kolesa, voznikove nožne opore, prestavna ročica in pedal nožne zavore ter pokrov vžigalne tuljave.

Paket Dynamic

S paketom Dynamic povsem izkoristite športen potencial. Zahvaljujoč asistentu za prestavljanje Pro in načinom vožnje Pro bo vsaka vožnja postala vozno-dinamični poudarek z individualnimi možnostmi nastavitev. Športna zavora in elektronsko podvozje DSA ob tem skrbita za optimalno obvladljivost in varnost.

Paket Touring

Paket Touring naredi vaš model GS primernega za majhna in velika potovanja. Nosilci za kovčke nudijo prostor za prtljago za dve osebi. Pripravljen za navigacijsko napravo: nosilec za navigator BMW Motorrad ConnectedRide. Centralno zaklepanje in razširitev ščitnika za roke povečujeta varnost ter udobje. Dodaten poudarek predstavlja kromirano koleno.

Paket inovacij

Paket inovacij stroj opremi s pametno tehnologijo in tako nudi še več varnosti. Funkcija Riding Assistant zajema okolico z radarski senzorji in ustvarja osnovo za funkcije, kot so aktivno uravnavanje hitrosti ali opozorilo pri menjavi voznega pasu. Žaromet Headlight Pro zahvaljujoč matričnemu glavnemu žarometu prepriča z optimalno osvetlitvijo, tudi v zavojih.

Ogrevanje sedežev

Za voznika in sopotnika ločeno ogrevanje sedežev z možnostjo uravnavanja pri nizkih temperaturah nudi dodatno ugodje in s tem neomejeno veselje v vožnji tudi v hladnejšem letnem času. Poleg tega povečuje gibljivost in pomaga vozniku, da lahko svoje motorno kolo varno obvladuje tudi v hladnem vremenu.

Navigator ConnectedRide

Z navigatorjem BMW ConnectedRide so vsi izleti in načrti vedno pri roki. Prek BMW ID je mogoče načrtovane poti in posnetke sinhronizirati z aplikacijo BMW Motorrad. 5,5-palčni veliki zaslon na dotik je dobro čitljiv tudi ob neposredni sončni svetlobi. Upravljanje se izvaja intuitivno prek večnamenskega upravljalnika.

Spakirajte vse: s kovčki Vario

Spakirajte vse: s kovčki Vario

Izbirni prtljažni sistem Vario je sestavljen iz dveh kovčkov in pripadajočega zgornjega kovčka. S sodobno zasnovo so kosi prtljage popolnoma skladni z vašim modelom GS. Absolutni poudarek: Najnovejša generacija prtljažnega sistema je elektrificirana: s funkcijo centralnega zaklepanja, osvetlitvijo in vtičnico v notranjosti kovčka. Dodaten poudarek je brezstopenjska razširitev prostornine s 25 na 32 in s 24 na 30 l. S pomočjo ušesc je mogoče izven prtljažnega sistema pritrditi še dodatne kose prtljage.

+ Izvedi več

Opremljeni za vse zahteve

Več poudarkov za vas

spinner