Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez stroškov priprave in transporta. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v vsebini.

Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • fiksna obrestna mera na dan 01. 10. 2023 znaša 5,10%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja. Z veseljem smo vam na voljo za vse dodatne informacije, ki bi vam olajšale oceno naše ponudbe.

BMW R 1250 RS

Športna vožnja na prehitevalnem pasu

BMW R 1250 RS je športni potovalni motor z močnim značajem. Njegov dvovaljni Boxer motor s tehnologijo BMW ShiftCam uteleša vizualno športno prevlado in edinstven užitek v vožnji. Zahvaljujoč zaščiti pred vetrom in vremenski zaščiti ter sproščeni sedeči drži in asistenčnim sistemom lahko uživaš v vsakem zavoju in v vsakem kilometru – bodisi sam ali v dvoje. Vsak sunek motorja Boxer te pri tem žene naprej in vedno dlje. Na vsakem potovanju in pri vsakem dinamičnem vmesnem sunku. Poln samozavesti in zaupanje zahtevaš več in to tudi dobiš. Povsem v smislu slogana #NeverStopChallenging.

Tako udobna je športnost

Markantna dnevna LED-luč
Sprednji del z dnevno LED-lučjo motornega kolesa R 1250 RS
Praktična polnilna vtičnica USB
Polnilna vtičnica USB motornega kolesa R 1250 RS
Udobno cevno krmilo
Cevno krmilo motornega kolesa R 1250 RS
Udobno gretje sedeža
Gretje sedeža motornega kolesa R 1250 RS
Preverjena 12-voltna polnilna vtičnica
12-voltna polnilna vtičnica na zadnjem delu motornega kolesa R 1250 RS
Informacijski zaslon Corescreen Sport
Corescreen Sport motornega kolesa R 1250 RS
Serijsko več varnosti s sistemoma DTC in ABS Pro
Zavorni sistem motornega kolesa R 1250 RS
Športno vitka enosedna različica
Športni zadnji del motornega kolesa R 1250 RS

Daljša vožnja, manj vmesnih postankov

Daljša vožnja, manj vmesnih postankov

Učinkoviti načina vožnje Eco od zdaj naprej serijsko dopolnjujeta načina vožnje Rain in Road. Tako lahko izbiraš med učinkovito vožnjo in običajno dinamično športnostjo. Prikaz stanja na 6,5-palčnem zaslonu TFT prikazuje posamezno nastavitev. Novi opcijski načini vožnje Pro skrbijo z Dynamic in Dynamic Pro za več zmogljivosti na tvoji poti.

+ Izvedi več
1.254
cm³ delovne prostornine
100
kW (136 KM) pri 7750 vrt/min
143
Nm največjega navora pri 6250 vrt/min
3,3
Sekunde pri pospeševanju iz 0 na 100 km/h
Zračno/vodno hlajeni dvovaljni štiritaktni bokser motor

Več navora v vsaki situaciji

Boxer motor z zanesljivo tehnologijo BMW ShiftCam ima dva različna profila vstopnih odmičnih gredi. Po zaslugi spremenljivega krmiljenja odmične gredi pogon glede na zahteve prepriča s suverenim delovanjem, visoko učinkovitostjo ali tudi izjemnim razvojem navora: za naravnost napadalno pospeševanje. Povečanje do največjega navora 143 Nm je pri tem občutno v vsakem območju števila vrtljajev: pri pospeških na prehitevalnem pasu in pri močnem pospeševanju iz ovinka.

+ Izvedi več

Izrazito športno potovalno motorno kolo

Več možnosti izbire

En Boxer, trije obrazi. Od klasične, puristične prek športne, dinamične do impresivne elegance: v vsaki od treh barvnih kombinacij pride edinstven dinamični karakter športnega potovalnega motorja R 1250 RS popolno do izraza.

Univerzalna barva Lightwhite

V tej različici je motorno kolo R 1250 RS popolnoma puristično. Boxer motor je tukaj še posebna paša za oči.

Šport

Univerzalna barva Lightwhite/kovinska barva Racing Blue/univerzalna barva Racing Red so čisti poklon znamki BMW Motorsport. Športni videz zaokroža enosedna različica z belim okvirjem in zlatimi zavornimi sedli.

Triple Black

Ljubitelji dizajna, pozor: Kovinska barva Blackstorm z ahatno sivim okvirjem odlično poudari linije. Zlata zavorna sedla in spojler motorja iz plemenitega jekla zagotavljajo markantne poudarke.

Športno od sprednjega do zadnjega dela

Od markantnega sprednjega dela z ikonsko dnevno lučjo in novo oblikovanimi LED-smerniki do visokega vetrobrana in celotnega oklepa ter kratke, športno vitke enosedne različice. R 1250 RS je čistokrvno športno potovalno motorno kolo. Samozavestno in varno. Zmogljivo in dominantno. Udobno in željno ovinkov. Tako kot obljublja celotna linija motornega kolesa. In povsem tako, kot si želiš.

+ Izvedi več
Kolaž motornega kolesa R 1250 RS z poudarki dizajna

Idealni celotni paket

Vsak R 1250 RS združuje športnost in potovalno sposobnost. Zdaj je čas, da se odločiš, kam te pelje pot – v pravem pomenu besede. Pripravili smo tri rešitve paketov, ki so posebej prilagojene tvojim željam.

+ Izvedi več
Paket Dynamic

Zate je vsaka ravnica samo začetek naslednjega ovinka? Naš paket Dynamic te podpira v tvoji želji po napredovanju.

  • Načini vožnje Pro ponujajo z Dynamic in Dynamic Pro dva programa, ki sta v celoti usmerjena v zmogljivost.
  • Uravnavanja potisnega momenta motorja MSR preprečuje zdrs ali poskakovanje zadnjega kolesa: za večjo stabilnost in nadzor.
  • Asistent za prestavljanje Pro omogoča prestavljanje v višje in nižje prestave brez aktiviranja sklopke.
  • Dynamic ESA nudi velik razpon med udobjem in čisto športnostjo. S samodejnim uravnavanjem blaženja in prednapetosti vzmeti skrbi za najboljši oprijem celo med nagibom.
Paket Comfort

S paketom Comfort se sproščeno odpraviš na vsako potovanje. Že pred prvim metrom šteje tukaj samo še brezskrben užitek v vožnji.

  • S sistemom Keyless Ride lahko ključ za zagon vozila preprosto ostane v žepu – brez iskanja.
  • Poleg tega sta tu še ogrevana ročaja za prijetno tople prste in nadzor tlaka v pnevmatikah (RDC).
  • Kromiran izpušni sistem oz. alternativno kromirano koleno pa predstavlja dodatni optični poudarek.
Paket Touring

Če si v poti in času na svojem motornem kolesu tako užival in lahko kdaj prevoziš tudi par kilometrov več, paket Touring poskrbi za udobno potovanje.

  • Priprava za navigacijsko napravo in regulacijo hitrosti sta pri tem skoraj samoumevni.
  • Glavno stojalo pa zanesljivo zavaruje tvoje motorno kolo, tudi če je na vsakem od obeh držal za kovček pritrjen težka prtljaga.

3 leta brezskrbnosti

Ride on & on & on. Mi vam podarimo še dodatno leto. 

Ob nakupu motornega kolesa poleg zakonsko določene garancije takoj prejmete še dodatno leto brezskrbnosti.

Več o tem

Več individualnosti

Z obsežno dodatno opremo in programom originalne dodatne opreme BMW Motorrad lahko iz motornega kolesa R 1250 RS ustvariš motorno kolo za svoje potrebe. Ponudba obsega vse od različic sedežev in kovčkov do kakovostnih zaključkov Option 719.

Na individualizacijo

Še več zabave z Boxerjem

spinner