*Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 6. 8. 2019 znaša 3,37%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

NOVI BMW R 1250 RT.

Naredite po svoje.

Novi BMW R 1250 RT vam daje svobodo in še več kot kdajkoli prej. Sistem spremenljivega krmiljenja odmične gredi BMW ShiftCam zagotavlja izjemno umirjen tek in udobje. Za hitro vožnjo skozi ovinke in ogromno navora na ravninah. Novi dvovaljni bokser in njegovih 100 kW (136 KM) z delovno prostornino 1.250 cm3 pa omogočajo, da boste podeželje doživeli popolnoma brezskrbno. Vaš RT je edinstven zaradi novih možnosti individualizacije: to je vaše potovanje in vaš motocikel. 

OBLIKA R 1250 RT

Izberi svoj stil.

Skupno pet barvnih različic zagotavlja, da s svojim motornim kolesom R 1250 RT pritegnete pozornost na vsaki poti.

Style Elegance

Kultivirano, moderno in elegantno – to je Style Elegance v kovinski barvi Manhattan.

Style Sport

Style Sport v kovinskih barvah Mars Red in Dark Slate mat oplemeniti videz RT – za samozavestna potovanja in športen videz.

Univerzalna barva Alpine White

Lahkotno in elegantno: Alpine White omogoča jasno opredelitev za športno plat modela R 1250 RT.

Option 719 v kovinski barvi Stardust

Pripravljen na napad in na izziv naslednje poti: tak je videz modela R 1250 RT z lakom Option 719 v kovinski barvi Stardust.

Option 719 v kovinski barvi Blueplanet/Ivory

Kultiviran, sproščen in poln moči: R 1250 RT z lakom Option 719 v kovinski barvi Blueplanet/Ivory prepriča na vsaki poti

Dvovaljni bokserski motor

100
kW pri 7.750 min-1
143
Nm pri 6.250 min-1
1.254
cm3
226
kg največja dovoljena obremenitev (s serijsko opremo)
Zračno/tekočinsko hlajen štiritaktni dvovaljni bokserski motor

Narejen za potovanje.

Narejen za potovanje.

Pričakovanje in vznemirjenje sta najlepša spremljevalca na vsakem potovanju. Ob zagonu R 1250 RT lahko občutite vrhunsko kakovost dvovaljnega bokserja. Njegova zmogljivost in izboljšana uglajenost teka navdušujeta v vsakem območju vrtilne frekvence motorja: sistem spremenljivega krmiljenja odmične gredi BMW ShiftCam zagotavlja nemoteno sproščanje moči prek celotnega območja vrtljajev in povečuje vaš nadzor. Zaradi povečane delovne prostornine in večje moči z večjo učinkovitostjo se vaš užitek v vožnji stopnjuje kilometer za kilometrom. Visoka krivulja navora, elastičnost in neustavljiva moč z manj pretikanji pa hitro postanejo nepogrešljive spremljevalke. 

+ Izvedi več

Doživite zvok novega R 1250 RT

Novosti.

Dinamični nadzor zaviranja.

Dinamični nadzor zaviranja.

Sistem DBC vam pomaga pri zaviranju v sili, tako da prepreči pogosto neželeno dodajanje plina v skrajnih razmerah: poseg v krmiljenje motorja zmanjša njegov navor in hkrati poveča zavorno moč na zadnjem kolesu. Rezultat je večja varnost in optimalna uporaba zavorne moči za stabilizacijo vašega motornega kolesa in skrajšanje zavorne razdalje. Za občutek največjega zaupanja med potovanjem. 

+ Izvedi več

POUDARKI R 1250 RT

Dynamic ESA najnovejše generacije.
Attractive riding scene with BMW R 1250 RT
Zvočni sistem.
Cockpit with audio system of the BMW R 1250 RT
BMW ShiftCam.
View of the cylinder head cover of the BMW R 1250 RT with ShiftCam model inscription
Dnevna luč.
Front-on view of the BMW R 1250 RT with headlights
Option 719.
Option 719.
Pestra paleta sedežev.
BMW R 1250 RT with brown Option 719 seat
Inteligentni klic v sili (ECALL).
BMW R 1250 RT with short windscreen
Zvočni sistem.
Cockpit with audio system of the BMW R 1250 RT

VEČ INDIVIDUALNOSTI

Za vaše potrebe.

BMW R 1250 RT lahko nadgradite z ekskluzivnimi, zelo kakovostnimi in posebej oblikovanimi dodatki Option 719 in ga spremenite v motorno kolo po svojem okusu. Dodatna oprema BMW Motorrad vam bo tudi pomagala najti pravo rešitev za prtljago, ki bo ustrezala vašim zahtevam in potrebam – ne glede na to, ali potujete v oddaljene države ali ste na cesti v matični.

Izvedi več

Oblačila za vaše potovanje

Drugi modeli Tour

spinner