Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez stroškov priprave in transporta. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v vsebini.

Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • fiksna obrestna mera na dan 01. 10. 2023 znaša 5,10%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja. Z veseljem smo vam na voljo za vse dodatne informacije, ki bi vam olajšale oceno naše ponudbe.

BMW R 1250 RT

Odločno na poti, sproščeno na cilju

Motorno kolo R 1250 RT je idealni popotnik za vašo vožnjo: njegov legendarni bokser motor BMW ShiftCam teče z enako močjo tako po domačih podeželskih cestah kot po serpentinah gorskih prelazov. Novi sprednji del mu daje bolj razgiban in vitek videz. Funkcije, kot so izjemno velik 10,25-palčni zaslon TFT in aktivno uravnavanje hitrosti (ACC), poskrbijo za dodatno udobje na vašem potovanju. In na koncu dneva veste: ni ga čez skupna doživetja in popolnega spremljevalca. Pač povsem #RideAndShare.

* Prosimo, upoštevajte, da nekatere barve, ki so prikazane v videu, niso več na voljo v aktualni paleti modelov.

Potovanja z vgrajenimi vrhunci

Potovati, nabirati kilometre, srečevati ljudi, zbirati vtise, si izmenjavati zgodbe: vsako potovanje ima svoje vrhunce. Natanko tako kot motorno kolo R 1250 RT. Njegove številne funkcije omogočajo udobno vožnjo in poskrbijo, da boste vedno odlično pripravljeni in se boste lahko popolnoma posvetili poti.

Za neposreden dostop do portala Connected Support, kjer najdete zanimiva dejstva o aplikaciji, kliknite tukaj.

+ Izvedi več
Velik 10,25-palčni barvni zaslon TFT serijsko.
Pogled na armaturno ploščo motornega kolesa R 1250 RT z velikim 10,25-palčnim barvnim zaslonom TFT.
Novi sprednji del z žarometi s tehnologijo LED.
Pogled na novi sprednji del z žarometi s tehnologijo LED motornega kolesa R 1250 RT.
Polna zmogljivost v vsakem območju vrtljajev s sistemom BMW ShiftCam.
Pogled na R 1250 RT s spremenljivim krmiljenjem odmične gredi BMW ShiftCam.
Neskončna energija po zaslugi brezžičnega polnjenja
Pogled na predal za pametni telefon s funkcijo brezžičnega induktivnega polnjenja.
Preprosto upravljanje s tipkami za priljubljene
Na sliki so štiri tipke za priljubljene na modelu R 1250 RT.
Navigacija na 10,25-palčnem zaslonu TFT
Pogled na R 1250 RT z navigacijo na 10,25-palčnem zaslonu TFT.
Sproščeno jadranje po cesti s sistemom Active Cruise Control.
Pogled na R 1250 RT s sistemom Active Cruise Control.
Nov zvočni sistem z močnim zvokom
Pogled na R 1250 RT z novim zvočnim sistemom.

Kar največ pregleda

Kar največ pregleda

Več prostora, večja razločnost, večja preglednost: Nov, velik 10,25-palčni zaslon TFT združuje različne instrumente motornega kolesa R 1250 RT in dodatno omogoča dostop do praktičnih funkcij, kot sta navigacija in povezljivost. Razdeljeni zaslon poskrbi, da je hkrati prikazanih več funkcij – poleg trenutne hitrosti si lahko na primer ogledate potovalni računalnik. Odporno in ojačeno pokrivno steklo brez bleščanja barvnemu zaslonu poveča ostrino in kontrast. Zaslon je tako dobro berljiv tudi pri opoldanskem soncu in zaradi prevleke proti prstnim odtisom takšen tudi ostane.

+ Izvedi več

Varno do cilja

Varno do cilja

Neobremenjen užitek v vožnji: Novi sistem za pomoč pri vožnji z aktivnim tempomatom (ACC) vam omogoča preprosto nastavitev hitrosti in razdaljo do spredaj vozečega vozila s tipko na krmilu. Radarski senzor na sprednjem delu določi hitrost vozila in razdaljo do spredaj vozečega vozila. Če se razdalja zmanjša, sistem samodejno zmanjša hitrost in ponovno vzpostavi želeno razdaljo. Če se razdalja poveča, sistem znova poveča hitrost. Tako ste deležni sproščene vožnje kilometer za kilometrom.

+ Izvedi več

3 leta garancije

Vozite naprej in naprej in naprej. Dajemo vam dodatno leto.

Zdaj 3-letna garancija za vse motocikle.

Izvedite več

Vsak trenutek šteje

En stroj, več obrazov

Razgibane linije, vpadljivo oblikovanje: motorno kolo R 1250 RT naredi vtis s športno obliko – na trenutke deluje športno, na trenutke pa elegantno. Sami odločate o slogu, ki vam najbolj ustreza.

Kovinska barva Meteoric Dust II Option 719

Nad vami nebo, pod vami R 1250 RT v kovinski barvi Meteoric Dust II Option 719. Če bi za najvišje zahteve obstajala oblika, bi to bila ta.

Triple Black

Slog Style Triple Black v kovinski barvi Blackstorm 2 izrazito poudari močne in dinamične linije motornega kolesa R 1250 RT.

Sport

Čisti šport: kovinsko lakiranje Racingblue 2 dalje modelu R 1250 RT dinamični zaključek.

Alpine White 3

Lahkotno in z ravnimi linijami: Alpinsko beli univerzalni lak 3 poudarja nov, bolj ozek sprednji del modela R 1250 RT.

Udobje v vseh pogledih

Udobje v vseh pogledih

Slog in barvo ste izbrali: zdaj je treba R 1250 RT še bolje pripraviti na poti, ki vas čakajo. Paketa Dynamic in Comfort poleg sistema prilagodljivih žarometov, ki svetijo v zavoje, in aktivnega tempomata prinašata še funkcije za večje udobje, kot so načini vožnje Pro, ogrevanje sedeža in Keyless Ride. Ob tem imate na voljo še širok nabor dodatne opreme. Oblikujte si svoj R 1250 RT po lastnem okusu. Vaše potovanje, vaše doživetje, vaše motorno kolo.

+ Izvedi več

Dinamika na prvi pogled

Dinamika na prvi pogled

Kompakten in vitek: sprednji del motornega kolesa R 1250 RT je elegantno kratek in obdaja žaromet s tehnologijo LED. S kompaktnejšo karoserijo vred tvori dinamično enoto z očitno prednostjo – še večjim vidnim poljem. Novo vetrobransko steklo prepričuje s patentiranim usmerjanjem zraka: z zmanjšanjem čelnega vleka in gibanja zračnih tokov v območju zgornjega dela telesa lahko tudi po številnih urah na motornem kolesu popolnoma sproščeno vozite naprej. Tudi dvodelni blatnik sprednjega kolesa poudarja kompaktnost motornega kolesa, pomaga pri doseganju boljše aerodinamike in preprečuje, da bi se umazanija prijela motornega kolesa ali vas – zlasti ko dežuje.  

+ Izvedi več

Zmogljivost na vsakem kilometru

70
litrski predal (pri serijski opremi)
1.254
kubičnih centimetrov delovne prostornine
143
Nm navora pri 6.250 vrt./min
226
kg obremenitve (pri serijski opremi)
Zračno/vodno hlajeni dvovaljni štiritaktni bokser motor

Na visokih vrtljajih

Že po prvih metrih občutite moč bokser motorja. Ne glede na to, kam vas pot vodi: zmogljivost in kultura delovanja očarata v vseh območjih vrtljajev. K temu pripomore tudi spremenljivo krmiljenje odmične gredi BMW ShiftCam. Z odločnim zagotavljanjem zmogljivosti poskrbi, da imate še malce več nadzora. Široko območje navora, prožnost in gladki prehodi pri redkejših menjavah prestav so zagotovilo za sproščene vožnje. Po zaslugi spodobne prostornine in zmogljivosti motorja ter njegove visoke učinkovitosti je vaš užitek v vožnji z vsakim metrom večji.

+ Izvedi več

Več o #RideAndShare

spinner