Predelava

Popolnoma edinstveni motocikli in njihovi ustvarjalci.

So mehaniki, navdušenci nad slogom in individualisti. Vsa njihova motorna kolesa so umetnine. Predelovalci se poigravajo z barvami, oblikami in materiali, iz česar nato nastane popolnoma samosvoje motorno kolo. Prepoznavni poudarki, ki jih dodajo motociklu R nineT, bodo navdušili vsakega ljubitelja predelanih motornih koles. V nadaljevanju vam bomo predstavili nekatera izmed teh predelanih motornih koles in razkrili zgodbo o njihovem nastajanju.

DA#4

Diamond Atelier in K1X.

Diamond Atelier in K1X.

Tak rezultat pa dobimo, če se za sodelovanje odločita delavnica za izdelavo predelanih motociklov in košarkarska blagovna znamka: predelan R nineT, ki buri duhove na sceni lahkih motorjev iz skupine café racerjev. Tako delavnica Diamond Atelier kot košarkarska blagovna znamka K1X prihajata iz Münchna, zato je bilo že takoj jasno, da bo kot odskočna deska za oblikovanje motocikla DA#4 služil model motocikla BMW.

Izbrali so čisto novi R nineT, ki so ga pri Diamond Atelier predelali tako, da izraža vizijo blagovne znamke K1X o agresivnem in nizkem motociklu, ki obenem nakazuje njihovo prihajajočo kolekcijo jesen/zima. Logotip je narejen iz srebra in ima v slogu delavnice Diamond Atelier vdelan tudi pravi diamant. Drugi poudarki vključujejo še dovod zraka, ki je speljan po ročno oblikovani posodi za gorivo, in predelan elektronski sistem vrhunske kakovosti. Enodelni kosi, kot sta zgornji del vpetja vilic ali pokrov alternatorja, so narejeni s stroji CNC in opremljeni z ikoničnim listom K1X ter tako lepo zaključujejo to mojstrovino.

Popolnoma novi DA#4 bo prvič prikazan na dogodku Glemseck 101 v okviru 201 meter dolge sprinterske dirke Essenza.

+ Izvedi več

Projekt predelave motocikla R nineT

Shiro Nakajima, Hideya Togashi, Go Takamine in Kaichiroh Kurosu – to so štirje predelovalci, ki so združili moči v PROJEKTU PREDELOVALCEV. Štiri motocikle R nineT so z veliko ustvarjalne energije, obrtniške spretnosti in sproščenega pristopa spremenili v popolnoma samosvoje primerke motornih koles.
+ Izvedi več
Več o projektu external-link-arrow-slim

Užitek v vožnji in nič drugega že od 1923

Že več kot 90 let BMW Motorrad postavlja nove standarde v umetnosti oblikovanja motornih koles. To nenehno iskanje novosti in edinstveni značaj motornih koles BMW že leta navdihujeta navdušence po vsem svetu. BMW-jevi predelani bokserji utelešajo individualnost, kakovost in bogato tradicijo blagovne znamke BMW Motorrad – dediščina BMW Motorrad.

+ Izvedi več

Zavrnitev odgovornosti

Prikazana vozila je mogoče modificirati in opremiti z dodatno opremo tretjih dobaviteljev in/ali lastnimi deli, ki jih podjetje BMW ne proizvaja, prodaja ali preizkuša. Podjetje BMW ne prevzema odgovornosti za modifikacije (vključno z montažo in uporabo prikazane dodatne opreme). POZOR: Modifikacija serijskih vozil (vključno z montažo in uporabo delov tretjih oseb in lastnih delov) lahko vpliva na vozne lastnosti! Vožnja naših vozil v modificiranem stanju poteka na lastno odgovornost.

Druge zgodbe, ki te utegnejo zanimati.

Primerna motorna kolesa.

spinner