Mehaniki in navdušenci nad slogom.

Obrt predelovanja.

Vozniki motocikla PURE so individualisti. Motorna kolesa izžarevajo njihovo individualnost. So prefinjeni in ekspresivni, ravno takšni kot motocikli, ki jih vozijo. Niso vsi dovolj pogumni, da bi se lotili predelave motocikla. Tiste, ki so, žene čista strast in s to strastjo motocikle strank spreminjajo v prave ikone. Vse več priznanih predelovalnic spreminja stare dvovaljne BMW-jeve motocikle v edinstvene umetniške stvaritve. Spodaj jih je le nekaj in sproti bomo dodajali nove. V prihodnosti bo morda nineT postal nova osnova za predelovanje.

Blitz Motorcycles.

Blitz Motorcycles.

Francoska delavnica za predelavo Blitz je na legendarnem festivalu Wheels & Waves v Biarritzu predstavila tretjo predelano izvedenko motocikla BMW R nineT – interpretacijo, ki se v ničemer ne oddaljuje od tradicije ameriških flat track racerjev.

Francoski minimalizem, pospremljen z ravno prav silovitosti in očarljivosti. Na prvi pogled se zdi, da je ta izvedenka motocikla nineT delavnice Blitz en sam velik gagatno črn kos. V delavnici izdelana masivna in podaljšana posoda za gorivo je oblikovana tako, da popolnoma naravno preide v sedež in nato v zmanjšan zadek z vgrajenim LED-trakom. Tudi sprednji del so osvobodili skoraj vsega, tako da se tam zdaj sveti le bela ploščica s štartno številko.

Tudi zvok, ki prihrumi iz prav tako popolno črnega Akrapovičevega zadnjega dušilnika z odprtim sesalnim kolektorjem, da jasno vedeti, kako zabavna mora biti vožnja s to edinstveno izvedbo motocikla nineT.

+ Izvedi več

Projekt predelave motocikla R nineT

Projekt predelave motocikla R nineT

Shiro Nakajima, Hideya Togashi, Go Takamine in Kaichiroh Kurosu – to so štirje posamezniki, ki predstavljajo skoraj celotno predelovalsko sceno BMW-jevih motornih koles na Japonskem. V PROJEKTU PREDELOVALCEV so združili moči in s svojim sproščenim pristopom, ustvarjalno energijo in obrtniško spretnostjo spremenili štiri motocikle R nineT v popolnoma samosvoja motorna kolesa.

+ Izvedi več

Swiss Custom Life.

Swiss Custom Life.

VTR Customs je delavnica za predelavo motornih koles pri dolgoletnem posredniku motociklov BMW Motorrad Stucki 2 Rad ob švicarskem Züriškem jezeru. V tem čudovitem okolju lastnik in izvršni direktor Daniel Weidmann, poznan tudi kot Dani, z vso predanostjo predeluje motocikle, ki nato zaživijo na cestah v Švici in po vsem svetu.

V delavnici VTR Customs večinoma izdelujejo BMW-jeve ikone in predelave motocikla R nineT, najdejo pa tudi čas za druge klasike, ki jih spremenijo v scramblerje, cafe racerje ali motocikle brat style.

+ Izvedi več

Druge zgodbe, ki te utegnejo zanimati.

Primerna motorna kolesa.

spinner