#SoulFuel

Družina R 18

Osrednji element je 1.802-kubični motor Boxer z največjo delovno prostornino, kar smo jih kadar koli izdelali pri BMW Motorrad. Okvir z dvojno zanko, teleskopska vilica, rezervoar v obliki solze ali dvojna obloga – vse to so ikonični oblikovalski elementi iz naše zgodovine.

+ Izvedi več

Naši modeli R 18

R 18

Soul is all that matters: potovalni motocikel s karakterjem z nizko in raztegnjeno linijo.

R 18 100 Years

Omejena izdaja modela ob 100-letni obletnici znamke BMW Motorrad. #SoulFuel v svoji najbolj ekskluzivni obliki.

R 18 Classic

Ikoničen, nostalgičen, legendaren: po zgodovinskem navdihu prvih potovalnih motornih koles.

R 18 Roctane

Popolna ležernost: R 18 Roctane je naš najboljši Grand Tourer z osebnostjo po meri predelanega tovarniškega motorja.

R 18 B

Surova moč se sreča s čisto dušo: tipičen videz Bagger z značilnimi oblogami, nameščenimi na krmilo, in pritrjenimi prtljažniki.

R 18 Transcontinental

Grand Touring s sistemom Big Boxer: ekskluzivno, razkošno in udobno ter pri tem zasnovano izključno za vožnjo v dvoje.

Manjši oblikovalski posegi na podlagi 100-letne zgodovine izdelave motornih koles in naše neizmerne strasti do motorja Boxer. Klasična oblika Roadster s kompaktnim rezervoarjem in pokončnim položajem sedenja izpostavlja visokokakovostne materiale in ustrezne stilske elemente.

+ Izvedi več

Družina R 12

Naši modeli R 12

R 12 nineT

Brezkompromisni Roadster z nezamenljivimi razmerji in stilskimi elementi. Model R 12 nineT se z veseljem nahaja v središču in cesto spremeni v vaš oder.

R 12

Sproščeno motorno kolo Cruiser z ikonično zasnovo, nizko višino sedeža in impresivno obliko. To motorno kolo transportira občutek #Soulfuel bolj kot kdor koli drug: Življenje je enostavno na modelu R 12.

Veliko več kot le motorna kolesa

Oblačila izdelujemo z enako strastjo kot motorna kolesa. Z enakim pristopom h kakovosti: za minimalističen in klasičen videz, ki ne kaže visoke funkcionalnosti in zaščite. Poleg tega omogoča popolno svobodo gibanja v vsakdanjem življenju.

+ Izvedi več
Na kolekcijo external-link-arrow-slim

Motorno kolo BMW R 18 The Wal

Predelovalec Shinya Kimura je iz modela R 18 ustvaril izjemen izdelek in ga poimenoval The Wal. V svoji delavnici je pri tem v mojstrskem ročnem delu združil japonsko estetiko s surovo močjo 1.802 kubičnimi centimetri agregata Big Boxer.

+ Izvedi več
K motornemu kolesu R 18 The Wal external-link-arrow-slim

Doživite duh Heritage na lastni koži

spinner