Neposredni

Dosledno naprej.

Ko prispete na cilj, praktično že odrinete novemu naproti. Ob vsakem kilometru, ki ga prevozite, čutite neomejeno svobodo in čisti užitek. Za to pri tem R 1250 RT v barvi Alpine White poskrbijo tudi načini vožnje Pro, sistem MSR in sistem DBC v paketu Dynamic. Po zaslugi paketa Comfort z ogrevanjem sedeža in dodatnega zgornjega kovčka boste na cilj prispeli sproščeni in z vsem, kar na vožnji potrebujete.

+ Izvedi več
Konfiguriraj zdaj external-link-arrow-slim
RDC

Sistem za nadziranje tlaka v pnevmatikah (RDC) samodejno opozarja ob izgubi tlaka in voznika pravočasno opozori na morebitne nevarnosti.

Paket Dynamic

Paket Dynamic obsega sistem prilagodljivih žarometov in žaromet Pro, elektronsko nastavljivo podvozje ESA, aktivno uravnavanje hitrosti ACC, pripomoček za prestavljanje Pro, načine vožnje Pro in sistema MSR ter DBC.

Paket Comfort

Paket Comfort obsega sistem Keyless Ride, centralno zaklepanje, alarmno napravo proti kraji, ogrevanje sedeža, udobni sistem za telefoniranje, električno vtičnico in kroman izpušni sistem.

Zgornji kovček, majhen, 28 l

Vodotesni zgornji kovček z 28 litri prostornine ponuja dovolj prostora za čelado in je prepričljiv tako pri vsakdanji vožnji kot na krajših vožnjah.

Notranja torba za majhni zgornji kovček

Notranja torba, ki se prilega zgornjemu kovčku, prtljago spravi v red ter olajša natovarjanje in raztovarjanje.

Ambiciozen

Ko hočete še več

Želite si ven, na odprto, se preganjati prek strmih prelazov in se v zavojih nagibati čisto k tlom. Z različico Stil Sport s kovinsko barvo Racingblue metallic boste prišli na svoj račun. Vpadljiva so športna platišča Option 719 in paketa vrhunskih rezkanih delov Shadow in Shadow II iz aluminija v črni in srebrni barvi. Pomožni žaromet s tehnologijo LED zagotavlja zanesljiv pregled in dobro vidljivost, prek novega zvočnega sistema pa boste lahko prisluhnili glasbi, ki vas bo spremljala na potovalni vožnji.

+ Izvedi več
Konfiguriraj zdaj external-link-arrow-slim
Zvočni sistem ECE

Zvočni sistem 2.0 s funkcijo DAB+, izenačevalnikom zvoka in dodatnimi nastavitvami zvoka poskrbi za prijeten zvok in omogoča preprosto upravljanje prek večnamenskega upravljalnika.

Pomožna žarometa s tehnologijo LED

Pomožna žarometa s tehnologijo LED poskrbita za dodatno varnost pri slabši vidljivosti.

Športna platišča Option 719

Ekskluzivna dvobarvna športna platišča Option 719 s kontrastnim rezkanjem poudarjajo zasnovo motornega kolesa.

Paket rezkanih delov Option 719 Shadow

Paket rezkanih delov Option 719 Shadow z izjemno kakovostnimi sestavnimi deli v črni in srebrni barvi iz aluminija poudarja športni duh motornega kolesa. Obsega pokrov ohišja motorja in pokrov glave cilindra, pokrov vžigalnih tuljav, vijak za dolivanje olja in črne plastične zanke na pokrovu glave cilindra.

Paket rezkanih delov Option 719 Shadow II

Paket rezkanih delov Option 719 Shadow II z izjemno kakovostnimi sestavnimi deli v črni in srebrni barvi iz eloksiranega in rezkanega aluminija poudarja športni duh motornega kolesa. Nastavljivi ročici za zavoro in sklopko sta izjemno dodelani in odlikuje ju vrhunska natančnost prileganja. Rezkane obloge posode za gorivo združujejo slog s funkcionalnostjo.

Lačen kilometrov

Sijajen v vseh pogledih

Oblikovno zaključena celota: paket Style Elegance s kovinsko barvo Manhattan metallic poudarja žlahtno plat motornega kolesa R 1250 RT. Sistem prilagodljivih žarometov, sistem Keyless Ride in paket Dynamic postavijo udobju in užitku v vožnji piko na i. Da bi bili čim redkeje prikrajšani za užitek, poskrbi torba za na rezervoar, da boste imeli najpomembnejše potrebščine vedno pri roki. 

+ Izvedi več
Konfiguriraj zdaj external-link-arrow-slim
Pametni klic v sili

Pamenti klic v sili v primeru nesreče samodejno vzpostavi povezavo s klicnim centrom BMW, da se čim prej aktivira intervencija.

Paket Comfort

Paket Comfort obsega sistem Keyless Ride, centralno zaklepanje, alarmno napravo proti kraji, ogrevanje sedeža, udobni sistem za telefoniranje, električno vtičnico in kromiran izpušni sistem.

Paket Dynamic

Paket Dynamic obsega sistem prilagodljivih žarometov in žaromet Pro, elektronsko nastavljivo podvozje ESA, aktivno uravnavanje hitrosti ACC, pripomoček za prestavljanje Pro, načine vožnje Pro in sistema MSR ter DBC.

Notranja torba za potovalni stranski kovček

Notranja torba, ki se prilega levemu stranskemu potovalnemu kovčku, prtljago spravi v red ter olajša natovarjanje in raztovarjanje.

Torba za na rezervoar s prostornino 11 litrov

11-litrska majhna torba za na rezervoar s pritrditvijo z jermeni in vodotesnim glavnim predalom je idealni spremljevalec na kratkih izletih.

Ekskluzivni

Nabiranje kilometrov v velikem slogu

Dovršena izdelava, vpadljiva žlahtnost: R 1250 RT v kovinski barvi Meteoric Dust II Option 719 pritegne nase vse poglede. Z ekskluzivnim sedežem Option 719, klasičnim paketom rezkanih delov Option 719 Classic in klasičnimi dvobarvnimi platišči Option 719 Classic boste motornemu kolesu dali osebno noto, polno vpadljivih poudarkov.

+ Izvedi več
Konfiguriraj zdaj external-link-arrow-slim
Klasična platišča Option 719

Ekskluzivna dvobarvna klasična platišča Option 719 s kontrastnim rezkanjem poudarjajo zasnovo motornega kolesa.

Sedež Option 719

Žlahtni sedež Option 719 v sedlasto rjavi barvi očara na otip in pritegne s prefinjenim marmoriranjem, vpadljivimi okrasnimi šivi in privlačnim prešitim vzorcem.

Paket rezkanih delov Option 719 Classic

Paket rezkanih delov Classic ekskluzivne različice Option 719 s kakovostnimi komponentami in srebrnim videzom poudarja zasnovo motornega kolesa.

Potovalni zgornji kovček

Zgornji kovček z lakiranim pokrovom ponuja 49 litrov prostornine, tako da je vanj mogoče spraviti do dve čeladi.

Notranja torba za potovalni zgornji kovček

Notranja torba, ki se prilega zgornjemu kovčku, prtljago spravi v red ter olajša natovarjanje in raztovarjanje.

Dodatna oprema za R 1250 RT

Športni dušilnik zvoka

Športni dušilnik zvoka.

Kakovosten športni dušilnik zvoka iz titana s karbonsko zaključno kapico poskrbi za mogočen zvok in športen videz.

Prostor za shranjevanje

Potovalni zgornji kovček Light v barvi belega aluminija.

Velik in vodotesen zgornji kovček z 49 litri prostornine ponuja zelo veliko prostora in je serijsko opremljen z naslonom za hrbet. Z eno potezo ga je mogoče pritrditi neposredno na serijski nosilec prtljage.

Notranja torba za potovalni stranski kovček in potovalni zgornji kovček.

Notranji torbi, ki se prilegata potovalnemu stranskemu in potovalnemu zgornjemu kovčku, prtljago spravita v red ter olajšata natovarjanje in raztovarjanje. Torbi sta zaradi nosilnega ročaja in naramnega pasu izjemno priročni in enostavni za prenašanje. Odlikujejo ju praktične malenkosti, kot so pritrjeni zunanji žepi, tristranska zadrga pri notranjih torbah za kovčke in pokrov s širokim odpiranjem na notranji torbi za zgornji kovček.

Torba za na rezervoar z 11 litri.

Torba za na rezervoar dosega v notranjem predelu (prostornine približno 11 litrov), ki ga je mogoče zapreti, in žepu za zemljevide, kar najboljšo zaščito pred vodo. V vodoodbojnem zunanjem žepu je mogoče varno shraniti tudi 0,5-litrsko plastično steklenico. Z ročajem za nošenje in snemljivim naramnim pasom.

Oblika

Kromirana letev kovčka.

Kakovostne in lepo oblikovane letve kovčkov so kromirane in poskrbijo za nezamenljiv ter plemenit videz motornega kolesa.

Kromiran okrasni pokrov potovalnega zgornjega kovčka.

Potovalni zgornji kovček lahko prav tako oplemenitite s kromirano pokrivno ploščo, ki v kombinaciji s kromiranimi letvami kovčka poskrbi za usklajen celotni vtis.

Ergonomija in udobje

Vetrobransko steklo Comfort.

Višje in širše vetrobransko steklo Comfort poskrbi za idealno potovalno udobje v slabem vremenu. Odlikuje ga odlična aeroakustika, proti praskam odporen sloj pa zagotavlja dolgotrajno prosojnost.

Voznikov sedež z ogrevanjem sedež, črne barve.

Voznikov sedež črne barve, ki je v primerjavi s serijsko sedežno klopjo nižji za 45 mm, olajša vzpenjanje na motorno kolo in sestopanje z njega ter zagotavlja, da zlahka dosežete tla z obema stopaloma. Sedež je mogoče vgraditi v dveh položajih – za 760 ali 780 mm višine sedenja. Poleg tega vozniku nudi udobje na številnih kilometrih, ki ga čakajo na cesti.

Varnost

Zaščita pokrova glave valja.

Pri padcu zagotavlja zaščita pokrova glave valja iz nerjavnega jekla vsestransko zaščito pred poškodbami.

Varnostni vijak za nastavek za dolivanje olja, črne barve.

Majhen, ampak dovršen: iz aluminija rezkan varnostni vijak, ki ga je mogoče odviti le s posebnim kotnim ključem, varuje pred nepooblaščenim dostopom.

Pomožna žarometa s tehnologijo LED.

Zmogljiva pomožna žarometa s tehnologijo LED v kompaktnem aluminijastem ohišju zagotavljata boljšo vidljivost tudi v megli, dežju ali snegu. Ker je barva svetlobe bela in podobna dnevni svetlobi, hkrati poskrbita za diferencirano osvetlitev ceste in tako popolnoma dopolnjujeta glavna žarometa. Tehnologija LED zagotavlja delovanje skoraj brez obrabe.

Prenesite katalog dodatne opreme

Katalog originalne dodatne opreme BMW Motorrad 2021
PDF   |   53.99 MB   |   English
[This is disclaimer text for gpx download files.]

Oblikujte svoj R 1250 RT.

Ekskluziven videz z različico Option 719, številne funkcije, ki poskrbijo za še bolj sproščeno vožnjo, ali zadosten prostor za shranjevanje prtljage: konfigurirajte si potovalno motorno kolo, kot si ga sami predstavljate.

Konfiguriraj zdaj
spinner