Neprestana inovativnost.

Povečana varnost. Izboljšana izkušnja vožnje.

Ne počivamo na lovorikah in naš pogled je usmerjen v daljno prihodnost. Naša vizija: omogočiti največji občutek svobode pri vožnji in ustvariti popolno celoto človeka in motorja. Najboljše pri tem je, da smo to vizijo uspeli udejanjiti z vozilom BMW Motorrad VISION NEXT 100. Naš namen je vsako motorno kolo BMW izdelati tako, da vam bo omogočilo najboljo možno izkušnjo vožnje. To velja za vse, motorno kolo prihodnosti in popolnoma vsaj drug motor, ki smo ga doslej izdelali. Naše misli so usmerjene v prihodnost, zato stalno razvijamo nove rešitve, inovacije in tehnologije, da bo vaša vožnja tako varna in udobna, kot je le mogoče. Na tej strani se lahko seznanite z zanimivostmi iz preteklosti, trenutnimi inovacijami in vizijami za prihodnost.

CONCEPT LINK.

CONCEPT LINK.

Pametno sodelovanje človeka, vozila, voznikovega oblačila in okolja omogoča najvišjo stopnjo svobode. Študija koncepta Concept Link vključuje brezhibno prepletanje digitalnega sveta z analognim – za priročno izkušnjo mobilnosti v urbanem okolju prihodnosti.

+ Izvedi več

LASERSKI ŽAROMET.

LASERSKI ŽAROMET.

Laserski žaromet omogoča jasno preglednost tudi v megli. S tem vrhunskim žarometom lahko pri vožnji 100 km/h morebitno nevarnost opazite 11 sekund prej, kot bi jo z običajnim žarometom.

+ Izvedi več

Splošne inovacije

Sistem CONNECTIVITY – zaslon TFT in povezana aplikacija BMW MOTORRAD.

Sistem CONNECTIVITY – zaslon TFT in povezana aplikacija BMW MOTORRAD.

Z izbirno dodatno opremo Connectivity ste lahko popolnoma povezani in imate stalen dostop do potrebnih informacij. S 6,5-palčnim zaslonom TFT in regulatorjem na krmilu lahko intuitivno upravljate funkcije. Če za pot po mestu potrebujete navigacijo s puščicami v aplikaciji BMW Motorrad Connected, želite opraviti telefonski klic med vožnjo ali poslušati priljubljeno pesem, lahko z aplikacijo Connectivity ostanete osredotočeni na vožnjo in ohranite pregled nad vsemi pomembnimi informacijami.

+ Izvedi več

KARBONSKA ŠASIJA IN PLATIŠČA.

KARBONSKA ŠASIJA IN PLATIŠČA.

Najboljša lastnost karbona je, da je brez konkurence. Vsak zavoj lahko speljete hitreje, pospešite hitreje in pozneje zavirate. BMW Motorrad prvič brezkompromisno uporablja karbonsko šasijo in platišča (karbonsko tehnologijo) za HP4 RACE. S togostjo aluminija in trdnostjo jekla postavlja nove standarde za celotno proizvodnjo vozil.

+ Izvedi več

ECALL. INTELIGENTNI KLIC V SILI.

ECALL. INTELIGENTNI KLIC V SILI.

ECALL zagotavlja hitro in zanesljivo pomoč, ko jo potrebujete. Inteligentni klic v sili je vedno na voljo v vašem jeziku in zagotavlja pomoč v primerih nesreč in drugih nujnih okoliščinah.

+ Izvedi več

POMOČ PRI STRANSKEM POGLEDU.

POMOČ PRI STRANSKEM POGLEDU.

Z dodatno opremo za pomoč pri stranskem pogledu lahko imate vse pod nadzorom – tudi stvari, ki jih ne vidite.

+ Izvedi več

ABS PRO.

ABS PRO.

ABS Pro omogoča uživanje v vsakem zavoju: ABS Pro omogoča varno zmanjšanje hitrosti v nujnih primerih. Možnost, da se motorno kolo iz nagnjenega položaja vrne v pokončnega, je zmanjšana na minimum. To pomeni, da motorno kolo ostane pod nadzorom tudi pri nenadnem zaviranju v ovinku.

+ Izvedi več

Mejniki.

Najpomembnejše inovacije.

Več informacij

Varnost 360°.

Za varnost so potrebna dejanja. Ne besede.

Izvedi več

Druge zgodbe, ki vas utegnejo zanimati.

spinner